Publicerad: 2024-09-04

Logotyp

Mekanikkonstruktör

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Älskar du att skapa och designa maskiner och mekaniska system? Är du expert på att utvärdera processer och utveckla material för olika användningsområden? Då är du precis den mekanikingenjör vi söker!

Din framtid hos oss

I 25 år har vi arbetat med produkt- och systemlösningar som verkligen gör skillnad för omvärlden. Innovationsarbetet pågår såklart fortfarande och nu har vi fler tekniska möjligheter än någonsin! Med hjälp av vår innovationsmodell driver vi multidisciplinära projekt med kompetenser från industridesign till mekanik till mjukvaruutveckling för moderna molnplattformar. Vill du vara med oss och göra skillnad?

Vi har haft en stark tillväxt under de senaste åren med ett flertal spännande uppdrag och projekt. Som ett led i detta expanderar vi nu vår närvaro även i Jönköpingsregionen. Vi håller till på vackra Werket, beläget centralt i Jönköping med enkla pendlingsmöjligheter. Läs vidare och ta chansen och att bli del av ett härligt växande team!Som mekanikkonstruktör på Avalon Innovation får du arbeta med en mängd kunder där innovation och hållbarhet står i fokus. Du designar mekaniska komponenter enligt kundkrav och vi ser till att matcha uppdrag med dina intressen. Vi erbjuder stöd från kollegor, utbildning och verktyg för att du ska lyckas.

Vi erbjuder:

  • Utmanande projekt med senaste teknologin.

  • Variation med kunder i olika branscher.

  • Stöttande arbetsmiljö som främjar din utveckling.

  • Kontinuerlig utbildning och professionell tillväxt.

  • Attraktiv kompensation och förmåner.

  • Flexibilitet för att balansera arbete och fritid.

Matchar vi varandra?

Vi letar efter mer än erfarenheterna i ditt CV - vi vill träffa vår nästa kollega. På samma sätt tror vi att du söker mer än nya arbetsuppgifter. Du vill till en plats där du kan vara dig själv och få en intressant karriärutveckling. Tillsammans kommer vi matcha dig mot de möjligheter och tekniska projekt som passar våra gemensamma mål. För att ta första steget i samarbetet så söker vi dig som

  • Är en kreativ problemlösare med teknisk expertis och materialkunskap.

  • Dela vår passion för mekanik och teknik.

  • Har god kommunikationsförmåga och samarbetar effektivt med team och kunder.

  • Är högskoleingenjör inom maskinteknik eller har relevant yrkesutbildning.

  • Har minst 5 års erfarenhet av mekanikkonstruktion och behärskar CAD-verktyg som Catia och PLM-system.

  • Talar flytande svenska och god engelska.

Vår kultur

Vår företagskultur är bland det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör. Vi är glada över att arbeta på Avalon Innovation och kan stolt säga – jag är en avalon!

Vad händer nu?

Vad kul att du har läst såhär långt! Har du frågor om oss eller tjänsten? Tveka inte att höra av dig. På grund av GDPR tar vi inte emot några ansökningar via mail. Rekryteringen pågår löpande så vänta inte med att skicka in dina kontaktuppgifter och bilagor.

Jag som med STORT NÖJE ser fram emot din ansökan heter:

David Hallberg, Business Managerdavid.hallberg@avaloninnovation.com

Varmt välkommen till Avalon Innovation!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av annonser eller andra rekryteringstjänster.

Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Jönköping

Populära jobb i Jönköping