Publicerad: 2024-09-05

Logotyp

Avarn Security söker väktare till Arlanda

Adress

Sigtuna

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Om Avarn Security 
Avarn Security är ett företag med viktigt samhällsengagemang. Vi bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle. Vi lever våra värdeord Ansvar - Omtanke - Samarbete. De ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”. 
Vill du bidra till ett tryggare samhälle i de områden vi verkar? 

Avarn Security har uppdraget att leverera säkerhetstjänster till Stockholm Arlanda Airport. Vilket innebär dels skyddsvaktsbemanning som arbetar med bevakning av samhällsviktig anläggning och flygplatskontrollanter som ansvarar för att inga obehöriga personer eller otillåtna föremål passerar säkerhetskontrollerna. 

 

Om tjänsten 

Nu söker vi väktare för vårt uppdrag på Arlanda. Som väktare på Arlanda arbetar du med förebyggande säkerhet. Du kommer rondera av specifika tillhörande områden för uppdraget samt inneha mycket kontakt med människor. För dig som får tjänsten väntar en härlig arbetsplats med omväxlande arbetsuppgifter samt möten med alla slags människor - allt i en internationell flygplatsmiljö.  

Tjänsterna är på heltid.  

Kvalifikationer 

Vi söker dig som vill jobba med ett trygghetsskapande arbete och har en naturlig fallenhet för att kombinera service med ett utpräglat säkerhetstänk. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt samt kommunikativ, inkännande. Du är tydlig och har en förmåga att vara flexibel och anpassa ditt sätt att lösa uppkomna situationer på bästa sätt. Vi söker personer med en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Du är framåtlutad som person med ett bra kroppsspråk och förstår vikten av att bemöta kunder professionellt, med ögonkontakt och ett leende.  

För att bli kvalificerad för tjänsten behöver du uppfylla grundläggande krav: 


• Vara minst 18 år 


• Ha svenskt medborgarskap 


• Vara ostraffad och laglydig 


• Kunna kommunicera väl på svenska och engelska 


• Inte ha betalningsanmärkningar eller oreglerade skulder 


• Godkänt slutbetyg i svenska och engelska på gymnasienivå, eller motsvarande utbildningsnivå 

 

Ytterligare kvalifikationer 


• Giltig väktarutbildning (VU1+VU2) 


• Erfarenhet av liknande arbete är meriterande 

 

För att få arbeta på Arlanda krävs en godkänd säkerhetsprövning, vilket innebär att du ska kunna styrka din sysselsättning under de fem senaste åren. Detta skall styrkas i form av intyg, betyg eller likvärdigt som dokumenterar perioden september 2019 till nu. Säkerställ att du har dokumentationen i ordning inför en eventuell intervju. Avarn genomför ekonomisk granskning vid rekryteringsprocessen.  

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för rätt sökande kan vi erbjuda väktarutbildningen. 

Information om ansökan 

Välkommen att söka tjänsten via vår annons där du bifogar ditt CV och besvarar ett antal urvalsfrågor. Sista ansökningsdag 2024-10-05 

tester kan komma att tillämpas som ett steg i rekryteringsprocessen. Du får mer information via e-post så håll utkik i din mailkorg. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Du är välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via e-post vid frågor om rekryteringsprocessen.  

 

Vårt erbjudande 
 
Vi är den kompletta säkerhetsaktören på marknaden vilket möjliggör att vi är ledande i branschen för våra kunder samt att det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som medarbetare. 

Du kommer vara en viktig representant för allmänheten och våra kunder. Därför är det A och O för oss att skapa en inkluderande arbetsmiljö där alla våra 7 500 medarbetare ska känna att ansvar, omtanke och samarbete främjas. Vi tar arbetsmiljöarbete på allvar och arbetar med ständiga förbättringar. 

Avarn Security värnar om att du som medarbetare ska ha en trygg livssituation och hållbarhet i arbetslivet. Därför erbjuds alla nyanställda kostnadsfritt ett års försäkringslösning innehållande bland annat sjuk- och olycksfallsförsäkring, livförsäkring och barn- och ungdomsförsäkring. Vi tillämpar lönesättning enligt kollektivavtal och ett friskvårdsbidrag. 

 * All personal hos ett auktoriserat bevakningsföretag ska vara godkänd vid prövning med avseende på laglydnad, medborgerlig pålitlighet samt lämplighet i övrigt. För godkännandemyndighetens prövning av en persons laglydnad och medborgerliga pålitlighet ska uppgifter som finns i belastningsregistret eller misstankeregister eller som behandlas hos Säkerhetspolisen med stöd av lagen om polisens behandling av personuppgifter inom brottsdatalagens område inhämtas. 
Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Sigtuna

Populära jobb i Sigtuna