Publicerad: 2024-09-06

Logotyp

Sandsjöfors skola söker lärare till åk 4-6

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun.
Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en grundskollärare till Sandsjöfors skola år 4-6.
Som lärare ska du se varje elev, stärka elevens tilltro till sin egen förmåga att lära och stimulera till ett livslångt lärande. Du ska vara ledaren i klassrummet och kunna bygga goda relationer till elever och vårdnadshavare. Du ska förbereda eleven för ett liv i ett demokratiskt och mångkulturellt samhälle. Uppdraget innebär att planera, genomföra, följa upp och utvärdera undervisningen för att nå lärande och utveckling utifrån elevernas förutsättningar. Läroplanen anger målen för elevernas kunskaper samt sociala och personliga utveckling.
I uppdraget ingår även att bidra till sin egen, gruppens och verksamhetens utveckling. Viktigt är att kunna samarbeta med olika professioner som finns kring eleverna i skolans verksamhet.





KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill ha möjlighet att själv påverka samt utveckla ditt pedagogiska arbete. Sandsjöfors skola är en F-6 skola där vi har stora möjligheter att utveckla elevernas olika förmågor och där du ingår i ett arbetslag som arbetar tätt tillsammans. Som lärare i arbetslaget arbetar du i nära samarbete med lärarkollegor, elevresurser, kurator, specialpedagog och rektor. Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och bidrar till ett gott arbetsklimat. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Lärarlegitimation krävs. Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Läs gärna mer om hur det är att arbeta i Nässjö kommun via länken: https://nassjo.se/jobba-har/mot-vara-medarbetare.html

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg. Ansök direkt via länken i annonsen.

Om du har skyddad identitet och vill söka den annonserade tjänsten kan du kontakta ansvarig person för rekryteringen. Kontaktuppgifter framgår i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Nässjö

Populära jobb i Nässjö