Publicerad: 2024-09-06

Logotyp

Underhållsingenjör

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Consensus är våra kunders kompetenspartner för konsulter, rekrytering och utbildning. Vi utvecklar människorna som utvecklar företagen och hittar personligheterna som gör skillnad - hållbart, långsiktigt och nära dig. Sedan 2002 har vi varit ett stöd till såväl lokala företag i Örebro län som till nationella och globala koncerner. Och det vi inte visste igår vill vi lära oss idag. För rätt kompetens gör skillnad.


Consensus har förmånen att samarbeta med många stora och välkända företag inom flera olika branscher. Vi har en lång historia av att arbeta med interims-/ konsultuppdrag på både chefs- och specialistnivå. Vår gedigna erfarenhet gör att vi blir ett bra bollplank till dig för att du ska känna dig trygg när du är ute på ditt uppdrag.


Alla konsulter hos oss har en dedikerad konsultchef som har kontinuerlig kontakt med dig för att säkerställa att du får önskad utveckling i din yrkesroll och karriär samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.


Nu har du chansen att bli en del av vårt framgångsrika team!


Vi söker nu en underhållsingenjör till vår kunds produktionsteam, där du får en central roll i att säkerställa att utrustningen fungerar optimalt och att underhållet bedrivs på ett säkert och effektivt sätt.


Om rollen


Som underhållsingenjör kommer du att arbeta med allt från förebyggande underhåll till akuta reparationer av produktionsutrustning. Du kommer att diagnostisera och åtgärda tekniska problem för att minimera driftstopp, och samtidigt vara en drivande kraft i att utveckla och implementera förbättringar inom underhållsprocesserna. Genom nära samarbete med produktionsteamet kommer du att säkerställa att produktionslinjen hålls igång med högsta möjliga effektivitet. Rollen innebär också ansvar för att dokumentera allt underhållsarbete och rapportera till ledningen.


Din förmåga att bygga och utveckla underhållssystem är avgörande, och du kommer att använda din tekniska kunskap för att optimera driften och skapa hållbara lösningar som bidrar till en smidig och problemfri produktion.


Konsultuppdraget är långsiktigt och löper tillsvidare med placering Västerås.


Vem är du?


Vi söker dig som har en ingenjörsexamen inom exempelvis maskinteknik eller elektroteknik och som har erfarenhet av underhållsarbete inom industrin. Du har goda kunskaper inom både mekaniska och elektriska system och är van vid att arbeta med underhållssystem. Erfarenhet av att bygga och utveckla underhållssystem är ett stort plus.


För att lyckas i rollen behöver du vara självgående och ha ett gott samarbete med andra. Du kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska, och du trivs i en dynamisk och innovativ arbetsmiljö där tekniken ständigt utvecklas.


Vad vi erbjuder


Vår kund erbjuder en spännande och tekniskt avancerad arbetsmiljö, där du får möjlighet att arbeta med toppmodern utrustning och teknik. Här får du chansen att utvecklas i en innovativ miljö och bidra till företagets fortsatta framgång.


Ansökan

Är du redo för nästa steg i din karriär? Sök rollen som underhållsingenjör hos oss och bli en nyckelperson i vår kunds team! 



Har du några frågor är du välkommen att kontakta Elisabeth Mattsson, 072-600 64 49 alt. elisabeth.mattsson@consensus.nu eller Annie Engel 076-118 38 09.


Vi ser fram emot din ansökan på www.consensus.nu. Ansök redan idag då vi hanterar ansökningar löpande.


Välkommen med din ansökan!

Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Västerås

Populära jobb i Västerås