Publicerad: 2024-09-07

Logotyp

Grävmaskinist/Anläggare till Töllås Entreprenad på Orust

Adress

Orust

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Töllås Entreprenad söker en erfaren grävmaskinist/anläggare.

Är det du?

Har du jobbat som grävmaskinist/anläggare i flera år och gillar att jobba både självständigt och tillsammans med kollegor/kunder så är det här ett jobb för dig.

För att jobba hos oss är det viktigt att du är både självgående och flexibel då det ibland blir tvära kast och långa arbetsdagar, då krävs det att du tar egna beslut och är villig att arbeta tills jobbet är klart. Med din långa erfarenhet, våra maskiner och goa stämning kommer vi jobba bra tillsammans.

Vi utgår från Orust där de flesta av våra jobb finns men vissa jobb finns även på fastlandet.
Det vi erbjuder är ett omväxlande jobb i ett tryggt familjeföretag.

Om Töllås Entreprenad AB
Töllås entreprenad är ett familjeföretag med många års erfarenhet inom branschen.
På ön Orust startades allt 1989, då grundaren William startade upp eget efter att varit anställd med samma uppgifter.  Då var det i huvudsak skog, markarbeten, gräv och jordbruk som tjänsterna behövdes. Det har idag ändrats rejält med både generationsbyte och maskiner, så idag utför vi alla storlekar på arbeten och uppgifter.
Vår flexibilitet är vår styrka. Ena dagen tar vi ner skog på uppdrag, och andra dagen påbörjar vi en dränering. Med vår personal kan vi alltid vara flexibla och hitta de bästa lösningarna för båda parter. Här gör vi grävarbeten, dränering och betongarbete. Vi utför ett brett spektrum av markarbeten, från läggning av kablar och avlopp till grundläggning och finplanering. Våra tjänster omfattar även husrivning och trädfällning. Vi samarbetar med både stora och mindre entreprenörer för att erbjuda helhetslösningar inom markarbete, schaktningsmassor och dräneringar, samt utformning och anläggning av vägytor. 

Verkar detta intressant? Sök idag!
Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Orust

Populära jobb i Orust