Publicerad: 2024-09-09

Logotyp

Spännande möjlighet - bli en del av Selldorados säljteam i Ljusdal!

Adress

Hudiksvall

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Inledning

Här är tjänsten och företaget för dig som har stora ambitioner när det kommer till att utvecklas inom affärsmannaskap och försäljning! Du får chansen att arbeta med att skapa utvecklings möjligheter för försäljnings organisationer i hela Sverige, tillsammans med drivna kollegor på ett väletablerat företag med över 20 års erfarenhet i branschen. Vill du vara med och påverka framtidens försäljning? Då är detta något för dig!

Information om tjänsten

Selldorado har under över 20 år byggt ett starkt nätverk inom försäljningsbranschen och skapat mötesplatser där säljare och försäljningschefer kan utvecklas. Vi arrangerar möten och utbildningar i främst våra storstadsområden. Vår vision är enkel: vi tror att starkare säljare och kompetenta säljchefer leder till framgångsrikare företag. Genom att erbjuda träning som är praktiskt inriktad och anpassad efter aktuella behov inom försäljning & ledarskap, strävar vi efter att skapa en positiv inverkan på vår kund och företagets tillväxt.

Vårt kontor är beläget i Ljusdal, vackra Hälsingland, och vi söker nu fler engagerade kollegor till vårt säljteam för att fortsätta växa och hjälpa våra kunder att möta framtidens försäljningsutmaningar. Arbetstiderna är vardagar 8-17.

Vi erbjuder dig

Hos Selldorado får du möjligheten att utvecklas till en toppsäljare med stöd av ett erfaret team som brinner för försäljning och nätverkande. Vi erbjuder en arbetsmiljö där tävlingsanda och samarbete går hand i hand, där du får kontinuerlig utbildning och utveckling för att lyckas i din roll.

Vi tror på långsiktiga relationer och hos oss får du en individuell utvecklingsplan baserad på din erfarenhet och dina mål. Genom regelbundna utbildningar inom försäljning, ledarskap och affärsutveckling säkerställer vi att du alltid ligger steget före.

Arbetsuppgifter

Som säljare på Selldorado ansvarar du för att arbeta både med nya och gamla kunder. Du arbetar med att skapa nya affärsmöjligheter och bygga långsiktiga relationer med försäljningsansvariga och säljare i hela Sverige. Rollen kräver att du är självgående, men du har alltid ett engagerat team bakom dig för stöd och rådgivning.

Några vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Försäljning och kundmöten via digitala verktyg
  • Bidra med support och information om vårt erbjudande
  • Hantera ordar och offerter
  • Bygga långsiktiga relationer med kunder genom att vara deras främsta kontaktpunkt

Vi söker dig som

Är en driven och målinriktad person med ett starkt intresse för att utveckla dig själv och brinner för försäljning och utbildning. Du kanske har erfarenhet från säljyrket tidigare, men det viktigaste är att du är resultatorienterad, positiv och har ett genuint intresse av att bygga relationer.

Hos oss är din personlighet och vilja att utvecklas avgörande. Om du gillar att arbeta i ett team där framgång skapas tillsammans och värdesätter en arbetsmiljö med hög energi och fokus på resultat, då kommer du att trivas på Selldorado.

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Övrigt

Stad: Ljusdal

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare

Tillträde: Omgående eller efter överenskommelse

Kontaktperson för rekryteringen: Ellen Lektorp, Sourcing Partner på Simplified, ellen.lektorp@simplifiedco.se


Vi tillämpar löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Hudiksvall

Populära jobb i Hudiksvall