Publicerad: 2024-09-09

Logotyp

Sjuksköterska/ distriktssköterska

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Bra Liv Nässjö vårdcentral

Nu söker vi dig som är sjuksköterska alternativt distriktssköterska till Bra Liv Nässjö vårdcentral! Vill du bli en del av vårt härliga gäng? Välkommen med din ansökan!

Välkommen till Nässjö vårdcentral Nu söker vi ett par legitimerade sjuksköterskor/distriktssköterskor till vår verksamhet då vi behöver fler medarbetare till vårt härliga team.

Rollen som sjuksköterska/ distriktssköterska
Du kommer få arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral såsom: mottagningsarbete, infektionsmottagning, resurssköterska där vi bland annat tar emot akuta patienter, telefonrådgivning i Tele Q/ via 1177. Du arbetar måndag–fredag med viss jourtjänstgöring på kväller och helger på vår Närakut i Eksjö.
Genom ett gott samarbete med ledning och kollegor bidrar vi till att skapa delaktighet och en bra arbetsmiljö för alla!

Din profil
Vi söker dig som både hanterar att arbeta självständigt och i ett nära samarbete med andra yrkesprofessioner på vårdcentralen. Du är engagerad, ansvarsfull och du förstår vikten av ett gott bemötande - mot patienter men även mot kollegor. Du är mån om att alla individer är olika och du har en förmåga att anpassa ditt arbetssätt och bemötande utifrån patient och situation.
När du lärt känna vår verksamhet ser vi gärna att du kommer med egna förslag på hur vi kan bedriva effektivare vård för oss själva och våra patienter. Vi arbetar även med digitala vårdmöten/1177, parallellt med traditionell rådgivning och uppföljning så är det fördelaktigt om du tycker att detta arbetssätt är spännande och intressant. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig
På Bra Liv Nässjö vårdcentral erbjuder vi dig ett stimulerande och omväxlande arbete där du får arbeta nära patienten tillsammans med övriga yrkesgrupper på arbetsplatsen. Du kommer bli en del av ett härligt team, där vi tillsammans arbetar för en trivsam arbetsmiljö för alla. Du kommer få en individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet, ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta kollegor i olika yrkesprofessioner.
Just nu kan vi erbjuda en tillsvidaretjänst på heltid samt ett vikariat på heltid på minst ett år och med möjlighet till förlängning.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta vårdenhetschef Kristina Bergholtz,
telefon 010-243 31 95

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är den 30 september, urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan.

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/




Nässjö vårdcentral är en del av Vårdcentralerna Bra Liv och tillhör den regionsdrivna primärvården. Vår målsättning är "en bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Vårt team på Nässjö vårdcentral består idag av ca 55 medarbetare i flera olika yrkesprofessioner och vårdcentralen har idag ca 15.000 listade patienter. I våra lokaler ligger även Nässjö utbildningscentrum där vi introducerar utlandsutbildade läkare i den svenska primärvården samt håller i olika typer av kompetensutvecklingsinsatser för våra medarbetare.

Nässjö, med en befolkning på ca 31 000 invånare, ligger utmed järnvägen mellan Malmö och Stockholm och har därmed utmärkta förbindelser till hela landet. Från Nässjö tar du dig även smidigt med bil till Jönköping på ca 30 minuter och där erbjuds ett brett utbud av kultur- och nöjesliv. Där finns också högskola.
Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Nässjö

Populära jobb i Nässjö