Publicerad: 2024-09-09

Logotyp

Applikationskonsult med ekonomikunskap

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Montania har lång erfarenhet av att skapa systemlösningar till mindre och medelstora företag. Användarvänlighet, logik och flexibilitet är våra kännetecken. Vi arbetar med webb, e-handel och affärssystem och brinner för att våra kunder ska ha system som stödjer hela verksamheten. Från hemsidor till hela kundanpassade affärssystem med e-handel. För mer information se: www.montania.se

Nu söker vi en Applikationskonsult med ekonomikunskap

Vi söker ytterligare en kollega med stort intresse för ekonomiprocesser som kan jobba med affärssystem på kundsidan.

Vad vi erbjuder

Du får möjligheten att utvecklas i en organisation som värdesätter samarbete, ansvar och initiativförmåga.

Miljön är prestigelös och en familjär stämning bland kollegorna gör att vi har roligt tillsammans. Att alla mår bra och har rätt förutsättningar är viktigt och vi jobbar med systematisk feedback, friskvård på arbetstid och kompetenshöjning. Vi har nya moderna lokaler i Flygstaden med en trivsam, ljus och produktiv atmosfär.

Vad innebär rollen?

Du stöttar kunderna både vid implementering av våra affärssystem och under löpande användning av systemet. Arbetet innebär allt från att reda ut kundernas behov och hur systemet ska fungera till att ge användarsupport och utbildning.

Du får ansvar för support- och förvaltningsprocessen för några av våra större kunder. Du har helhetsbilden och kunskap om anpassningar hos de kunder du ansvarar för. Det är du som i första hand svarar på system- och supportfrågor under kundens dagliga arbete. Support kan handla om att utreda komplexa frågor och behov av nya funktioner, identifiera handhavande- och applikationsfel eller ge råd till våra kunder.

Rollen innebär också att du med tiden kommer att driva kundprojekt där du hanterar budgetar, tidplaner för nya funktioner samt projektadministration. Då du är länken mellan kundernas behov och utvecklarnas kompetens krävs tydlig kommunikation, helhetssyn och noggrannhet.

Kvalifikationer vi söker

Har du tidigare erfarenhet av liknande uppgifter är det ett plus men inget krav. För att trivas i rollen tror vi att du har erfarenhet av ekonomiarbete, intresse för ekonomiprocesser och affärssystem, gillar problemlösning och uppskattar kundkontakt. Har du engagemang och vilja att lära, erbjuder vi möjlighet att utvecklas med erfarna kollegor.

Som person trivs du med samarbete, är lösningsorienterad, lyssnande, positiv och ordningsam. På Montania får du ett varierande arbete där lärande och initiativ värdesätts.

Ansökan

Känner du igen dig ser vi fram emot din ansökan snarast. Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.

Välkommen med din ansökan!

Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Halmstad

Populära jobb i Halmstad