Publicerad: 2024-09-10

Logotyp

Personlig assistent

Anställning

Deltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Om tjänsten: Vi söker en omtänksam och engagerad personlig assistent till en 18-årig kille som älskar aktivitet och lek. Han bor tillsammans med sina föräldrar i en villa i Jönköping och har begränsningar i sin förmåga att tala, vilket kräver din närhet och stöd. Under veckodagarna går han i skolan men då utan assistent. Han har ett stort intresse för att bada, åka buss och tåg, hoppa studsmatta, titta på motorsport på TV, samt leka med sina bilar. Vid sidan av dessa intressen är det viktigt att kunna hantera hans svåra epilepsi, då dagliga anfall förekommer. Därför är din närvaro avgörande. Tjänsten omfattar en sysselsättningsgrad på 70 % enligt ett rullande schema med förlagd arbetstid under eftermiddagar/kvällar samt helger.

Arbetsuppgifter: Som personlig assistent kommer du att spela en betydande roll i att möjliggöra en fungerande och kvalitativ vardag. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande men den viktigaste aspekten för oss är att du har rätt inställning och känsla för jobbet. Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar bland annat:

  • Personlig hygien och omvårdnad.
  • Stöd vid sociala aktiviteter och fritidsintressen.
  • Hjälp och stöttning vid matsituationer.
  • Följa med till badhuset och andra utflykter.
  • Hjälpa till med av- och påklädning.
  • Assistera vid träning och fysisk aktivitet.
  • Hjälpa till vid förflyttningar.

Vi söker dig som:

  • Har körkort.
  • Är simkunnig.
  • Talar och skriver flytande svenska.
  • Är i god fysisk form och rökfri.
  • Är lugn, påhittig och stresstålig.
  • Tål pälsdjur, då katt förekommer i hemmet.
  • Är initiativtagande och kan arbeta självständigt.

Omfattning och arbetstider: Sysselsättningsgraden för tjänsten är 70% men innan tillträde erbjuder vi introduktionspass som timanställd för att säkerställa att du känner dig trygg och förberedd i din nya roll. Arbetstiderna omfattar främsteftermiddagar/kvällar samt helger.

Varför arbeta hos oss?

Som en del i vårt team får du möjligheten att bidra till en meningsfull vardag för andra, samtidigt som du utvecklas professionellt. Vi erbjuder interna utbildningar och goda anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Utöver det erbjuder vi också handledning och stöd i ditt dagliga arbete och ett generöst friskvårdsbidrag om du har en fast sysselsättningsgrad. Vår arbetsplats präglas av ömsesidig respekt och en stark gemenskap där varje medarbetares insats värderas högt.

Tillträde: Efter överenskommelse.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Villkor för anställning

Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer du att behöva styrka din identitet och att du har rätt att arbeta i Sverige. För att kunna signera ditt anställningsavtal och kommande tidrapporter krävs att du har ett Bank-id. Alla våra anställda ska inom en månad efter påbörjad anställning genomföra en webbaserad introduktionsutbildning som tar ca 1 timme.

Rekryteringsprocessen

Vi hör löpande av oss till dem som är aktuella för ett första samtal. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person för oss. Bakgrundskontroller kan förekomma enligt rutin i våra rekryteringar och polisutdrag begärs alltid ut vid anställning.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av ett positivt och stöttande team som gör skillnad varje dag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Jönköping

Populära jobb i Jönköping