Publicerad: 2024-09-10

Logotyp

Säljare

Adress

Falun

Anställning

Lönetyp

Rörlig ackords- eller provisionslön

Är du en stjärna på sälj och älskar att kämpa för både resultat och samhällsansvar? Helicato letar efter sin första säljare som vill vara med och sprida glädje och socialt ansvarstagande genom att sälja Helicatos koncept. Om du är redo att ta dig an den här utmaningen och driva hem segern, ansök redan idag och bli en del av vårt tea-m!


Om Helicato:

Helicato AB grundades 2023 i Falun. Vår affärsidé? Att ge skolklasser, idrottslag och föreningar en möjlighet att tjäna pengar – samtidigt som de bidrar till ett socialt ansvar för barn och ungdomar på teplantagerna i Sri Lanka. Genom att sälja våra teboxar får lag och skolklasser inte bara en ekonomisk boost för sina drömmar, utan också chansen att vara med och bygga en mer hållbar framtid. Vi jobbar tätt med teodlingen, helt utan mellanhänder, och ser till att varje kopp te är fylld med rättvisa och omtanke.

Helicato är nu redo att ta nästa steg och kommer att ta in vår första säljare som vi tror kan bidra till att lag, föreningar och skolklasser genom att sälja våra teboxar får uppleva många roliga aktiviteter och minnen.


Om tjänsten:

Här får du kliva in på planen som Helicatos första säljare – vår nummer ett! Du kommer att bygga upp försäljningen och ansvara för att sprida vårt budskap till föreningar, lag och skolklasser. Du spelar offensivt genom att kontakta kunder via telefon, mejl och personliga besök, och ditt mål är att få dem att sälja våra teboxar. Varje avslut är som en målchans – och du har friheten att skapa dina egna taktiker!


Vem är du?

Vi söker dig med ett stort hjärta som är:

- En naturlig lagkapten som älskar att snacka med människor och har vinnarskalle när det gäller att nå mål,

- Passionerad över hållbarhet och socialt ansvar, med en stark känsla för fair play,

- Självständig, med förmågan att ta ansvar och leda ditt eget spel,

- Beredd att kämpa hårt för framgång och tjäna pengar på dina resultat,

- Mycket skicklig på svenska, både i tal och skrift.

Eftersom vi är ett ungt bolag i uppstartsfas söker vi dig med F-skattsedel som kan kliva in som konsult och jobba på provision.


Vi erbjuder:

- Full frihet att organisera ditt arbete efter dina egna spelstrategier,

- En generös provisionsbaserad ersättning – ju fler poäng, desto större belöning!

- Möjlighet att vara med och bygga upp Helicatos framgångssaga från grunden,

- Chansen till delägarskap och att växa med laget.

Tjänsten är på timmar där du förlägger din tid helt utifrån det sätt som passar dig bäst, varför det är ett krav att du har F-skattsedel och kan fakturera dina timmar.

Tillträde och villkor enligt överenskommelse.

Läs gärna mer om oss på www.helicato.se.


Spelschemat:

Tjänsten är timbaserad och du bestämmer själv hur du vill fördela dina arbetstimmar, så länge du har F-skattsedel och kan fakturera din tid.

Klar för avspark? Vi ser fram emot att höra från dig!

Läs mer om oss på www.helicato.se.

Skicka in din ansökan till jobb@helicato.se senast den 13:e oktober 2024.

För ytterligare frågor hänvisar vi till info@helicato.se eller ring Helena Lundqvist, 070-744 00 18 eller Linn Skoglund, 070-883 49 55.

Ansök via e-post till jobb@helicato.se

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Falun

Populära jobb i Falun