Publicerad: 2024-09-10

Logotyp

Timvikariat och vikariat inom socialpsykiatrin

Adress

Växjö

Anställning

Deltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta med människor och är intresserad av ett viktigt, omväxlande och roligt jobb. Ett jobb hos oss innebär att du möter personer som är i behov av din hjälp, ditt stöd och ditt engagemang.

Du kommer både självständigt och tillsammans med kollegor att arbeta med att ge stöd till personer med psykisk eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Stödet utformas och planeras individuellt tillsammans med individen. Insatserna är av såväl praktisk- som pedagogisk karaktär och utförs i hemmet och närmiljön. Du har en viktig roll i att ge socialt- och trygghetsskapande bemötande och omvårdnad.

Vi vänder oss till dig som är intresserad av timanställning eller vikariat. Vi har vikariat som är allt ifrån några timmar upp till sex månader. Våra verksamheter pågår dygnet runt, varje dag i veckan så du kan få arbeta dag, kväll, helg eller natt.
Vi hoppas att du tillsammans med oss vill medverka till att skapa värden och höja livskvalitén för den enskilde individen. Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Är du intresserad av att arbeta med människor är du välkommen att söka, eftersom vi lägger stort fokus på personlig lämplighet. Det är önskvärt om du har en avslutad eller pågående utbildning inom vård- och omsorgsprogrammet, barn och fritidsprogrammet eller annan likvärdig utbildning om 200 yrkeshögskolepoäng eller 120 högskolepoäng.

Du är en person som är lyhörd, naturligt bemöter andra med värme och respekt samt trivs i en roll där ditt arbete bidrar till andras välbefinnande. Du måste kunna arbeta självständigt, ta egna initiativ och samtidigt vilja samarbeta med övriga personalgruppen mot gemensamma mål. Vi ser också att du har goda kunskaper i svenska språket.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har B-körkort.

En ansökan till oss inkluderar ett utdrag ur belastningsregistret. Beställningen görs på polisens webbsida.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.
Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Växjö

Populära jobb i Växjö