Publicerad: 2024-09-10

Elevassistent

Anställning

Deltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Brunnby skola är en liten fristående grundskola med totalt ca 100-120 elever från förskoleklass upp till årskurs 9 belägen längs kusten i byn Brunnby på Kullahalvön i nordvästra Skåne. I vår rogivande inom- och utomhusmiljö, ger vi våra elever en trygg, utmanande och kunskapsrik start i livet. Våra undervisningsgrupper är mindre och vår lärartäthet är hög. Vi delar våra större klasser i mindre tvärgrupper.

Vår undervisningspedagogik på låg- och mellanstadium är Montessoriinriktad och blir närmare högstadium gradvis traditionell. Alla våra elever erbjuds en grundlig och stimulerande undervisning med hög kvalitet, som i lugn och ro anpassas efter varje elevs nivå. Vi lär eleverna att i tidig ålder ta eget ansvar över sina studier och att arbeta självständigt. Det självständiga arbetet kompletteras med gruppövningar och teori varvas med praktik.

Vi söker en elevassistent, 85 %, till lågstadiet. Tjänsten är kopplad till en elev, dels under skoltid och dels under fritidshemstid. Erfarenhet och kunskap inom NPF, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, är meriterande.

Ansök via e-post till vera.wadstromer@brunnbyskola.se

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Höganäs

Populära jobb i Höganäs