Publicerad: 2024-09-10

Logotyp

Key Account Manager Helsingborg

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Har du en passion för att upptäcka och implementera de senaste energilösningarna? Drivs du av att skapa och vårda långsiktiga relationer med kunder? Tycker du om högt tempo och snabba förändringar? Då kan rollen som Key Account Manager hos Luma Energy vara den perfekta utmaningen för dig. Vi söker dig som vill vara med och forma framtidens energilösningar tillsammans med våra kunder

Vad kommer du att görasom Key Account Managerpå LUMA Energy?

Som Key Account Manager hos oss kommer du att spela en avgörande roll i att driva och utveckla vår affär. Du kommer att arbeta nära viktiga nyckelkunder inom fastighetsbolag och industri, där du proaktivt söker och bearbetar potentiella kunder för att identifiera nya affärsmöjligheter. Efter att du förstått kundernas behov kommer du att utveckla deras fastigheter till en positiv elaffär som avlastar elsystemet och ökar fastighetsvärden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

  • Prospektering och affärsutveckling: Proaktivt söka och bearbeta potentiella kunder samt bygga din pipeline för att säkra framtida affärer.
  • Strukturerad försäljning: Arbeta strukturerat enligt säljmetodik och budgetmål, med stöd av avancerade IT-system såsom CRM och Excel.
  • Kundförvaltning och relationsbyggande: Utveckla och vårda långsiktiga relationer med befintliga nyckelkunder. Du sätter dig in i bolagets projekt och skapar starka relationer med ledande personer inom fastighetsbolag.
  • Hela säljprocessen: Ansvara för hela säljprocessen, från första kontakt till signerat avtal, inklusive förhandling av avtal och avtalsvillkor (såsom ABT06).
  • Sälja LUMAs tjänster: En central del av din roll är att sälja LUMAs mjukvaru- och eftermarknadstjänster. Du kommer att presentera dessa tjänster som nyckeln till långsiktiga och hållbara lösningar för våra kunder, och därigenom stärka vår position som en ledande aktör på marknaden.
  • Tekniska lösningar: Arbeta tillsammans med våra tekniska experter för att ta fram innovativa tekniska lösningar som omfattar elentreprenader, solceller, energilager och styrning av dessa resurser.
  • Överlämning och uppföljning: Säkerställa smidig överlämning till projekt och serviceavdelningar, med fokus på att bibehålla kundnöjdheten under lång tid framöver.
  • Presentation och rådgivning: Presentera lösningsförslag medinvesterings- och avkastningskalkyler som hjälper kunder att fatta informerade beslut.
Din profil

Du ska ha

  • Civilingenjör eller annan 5-årig teknisk utbildning
  • B-körkort

Det är meriterande om du har

  • Erfarenhet avfastighetsbolag och byggbolag som slutkund
  • Erfarenhet avB2B-försäljning
  • Erfarenhet av att arbeta medkomplexa tekniska lösningar
  • Erfarenhet av avtalsförhandling
Vem är du?

Du är en naturlig relationsbyggare som drivs av att skapa och upprätthålla starka kontakter med både kunder och kollegor. Din kommunikativa förmåga gör att du enkelt förmedlar komplex information på ett tydligt och engagerande sätt.Dessutom har du en analytisk förmåga som gör att du kan granska kunddata och marknadstrender noggrant. Du använder dessa insikter för att utveckla strategiska planer som driver försäljningen framåt.

Du tycker om att jobba i en miljö med snabba förändringar och aktivt vara med att utveckla bolagets framtid

Vilka är vi och varför ska du välja LUMA Energy?

Vi står inför en revolution inom elförsörjning. Vårt syfte med LUMA Energy är att ändra sättet företag använder el så att vi tillsammans kan driva på övergången till en förnybar värld. Det gör vi genom att erbjuda en helhetslösning till våra kunder där vi vill hjälpa kunderna minska sina kostnader, öka sina intäkter och minska sin klimatpåverkan. Vi omvandlar fastigheter till förnybara elresurser som avlastar elsystemet och ökar fastighetsvärden. Vi siktar på att skapa högpresterande team som har ett stark drivkraft att driva bolaget och branschen framåt. Det ställer höga krav på dig som medarbetare, men också en stor möjlighet att utvecklas. Vi som kollegor strävar alltid efter att stötta varandra i de utmaningar vi möter.

Placering & början

Arbetet utgår ifrånHelsingborg med start enligt överenskommelse.

Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Helsingborg

Populära jobb i Helsingborg