Publicerad: 2024-09-10

Logotyp

Vårdenhetschef

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Bra Liv Norrahammar vårdcentral

Vill du få möjlighet att jobba med primärvård i utveckling och i en roll där du kan påverka?
Välkommen till Norrahammars vårdcentral!

Rollen som vårdenhetschef
Hos oss får du ett spännande jobb där du gör skillnad. I uppdraget som vårdenhetschef kommer du ha personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar för sjuksköterskor, distriktsköterskor och undersköterskor. Din uppgift är att planera, leda, organisera och samordna det dagliga arbetet i samråd med personalgruppen. Du kommer att ingå i ledningsgruppen som består av verksamhetschef, enhetschef för rehab, medicinsk rådgivare och vårdadministratör med samordningsfunktion. I arbetet ingår det att arbeta med utvecklingsfrågor. Vi anser att det är viktigt att du kontinuerligt arbetar kliniskt inom din grundprofession för att få helheten inom verksamheten.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Din blivande arbetsplats
På Norrahammar vårdcentral är alla professioner lika viktiga och vi arbetar tillsammans för att ge våra patienter, unga, gamla, friska och sjuka, den bästa vård vi kan ge. Vi tror på individens ansvar för en välmående arbetsgrupp och med mycket skratt och humor har vi bra verktyg för en god social arbetsmiljö där alla känner sig delaktiga. Läs mer om Norrahammar vårdcentral här! (https://rjl.se/vardcentralernabraliv/Vardcentraler/Norrahammarsvardcentral/)

Tillsammans bedriver vi vård med omtanke, helhet och kvalitet i fokus och erbjuder våra invånare första linjens vård, förebyggande insatser och rehabilitering. Vi uppmuntrar till nytänkande och strävar hela tiden efter att utveckla vår verksamhet utifrån de behov som vår befolkning har.

Som medarbetare inom Bra Liv gör du skillnad för många - på riktigt. Genom att bidra till att göra livet bättre, roligare och friskare för länets alla invånare. Målsättningen hos oss är att varje patient ska lämna oss med känslan av att ha blivit sedd, lyssnad på och professionellt behandlad med en tydlig medvetenhet om vad nästa steg är. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet.

Din profil
Vi söker dig som har en vårdrelaterad utbildning, gärna som sjuksköterska/distriktssjuksköterska med god klinisk kunskap inom din yrkesroll. Erfarenhet från arbete i primärvård är meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare chefserfarenhet. Tjänsten är på heltid i din grundprofession med ett tidsbegränsat förordnande som vårdenhetschef. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi tror att du tycker att detta är en utmaning och en möjlighet att skapa bästa möjliga värde för patienten i samarbetet med dina medarbetare. Du är öppen för förändringar och förbättringar och för att utveckla nya arbetssätt och kan kommunicera detta och på så sätt skapa engagemang och delaktighet. Du har uppnått en personlig mognad och du vågar ta beslut och tar sedan ansvar för dem.

För att lyckas i din roll som vårdenhetschef tror vi att du är engagerad, initiativtagande samt mål- och resultatorienterad där du styrs av mål- och resultatorienterad i prioriteringar, planering och agerande. Vidare har du fokus på helheten där du har en överblick över verksamheten och ser alla olika professioner. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mera är du välkommen att kontakta verksamhetschef Ann-Charlotte Lilja tfn 010-242 3925.

Vill du läsa mer kring att vara chef i Bra Liv kan du följa denna länk: Att vara chef i Bra Liv, Vårdcentralerna Bra Liv, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://www.rjl.se/vardcentralernabraliv/jobba-hos-oss/chef-i-bra-liv/)

Sista ansökningsdag är 2024-10-03. Urval kommer att ske fortlöpande, så välkommen med din ansökan redan nu.
Välkommen med din ansökan!


Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Jönköping

Populära jobb i Jönköping