Publicerad: 2024-09-11

Logotyp

Account Manager till Upstream! 💡

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Om tjänsten

Vi söker nu en Account Manager till Upstream, en innovativ distributör som levererar unika mjukvarulösningar till IT-verksamheter. Upstream utmanar traditionella arbetssätt och erbjuder tekniska lösningar som gör arbetslivet enklare och mer flexibelt. Hos Upstream får du möjligheten att växa i en inkluderande och dynamisk miljö där varje röst räknas och där du kan bidra med dina idéer för att forma framtidens IT-lösningar.

Arbetsmiljö och kultur

Upstream tror på att balans i livet ger framgång i arbetslivet. De arbetar för att skapa en trygg, jämställd och inspirerande arbetsplats där alla kan känna sig välkomna och trivas. Deras värderingar bygger på långsiktiga relationer, innovation och ständig utveckling. Dessutom har de en stark gemenskap och firar framgångar tillsammans, ofta med gemensamma aktiviteter, middagar och kickoffs. De uppmuntrar både professionell och personlig utveckling och erbjuder dig ständiga möjligheter att växa i din roll och karriär.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager kommer du att ha en central roll i att sälja Upstreams nytänkande IT-lösningar till olika IT-bolag. Du arbetar nära kunden för att förstå deras behov och hitta lösningar som gör deras arbete både enklare och mer effektivt. De ger dig friheten att själv driva dina processer, samtidigt som du har ett stöttande team vid din sida som delar sin kunskap och erfarenhet.

Du kommer att:

  • Ansvara för hela säljprocessen, från första kontakt till avslut och uppföljning.
  • Bygga och underhålla långsiktiga relationer med både nya och befintliga kunder.
  • Arbeta självständigt men med stöd från kollegor för att nå dina mål.
  • Ha möjlighet att påverka både ditt arbete och Upstreams affärsmetoder.

Vi söker dig som

Vi tror att du har ett starkt intresse för teknik och försäljning och är van vid att arbeta självständigt, men att du också värdesätter samarbete och kommunikation. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet inom försäljning och att du motiveras av att nå resultat, samtidigt som du bidrar till en positiv arbetsmiljö.

  • Gymnasial examen.
  • Minst 3-5 års arbetslivserfarenhet.
  • Erfarenhet av försäljning, gärna inom B2B.
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är driven, lösningsorienterad och affärsmässig. Om du har viljan att lära och utvecklas tillsammans med Upstream kommer de att ge dig de verktyg du behöver för att lyckas.

Övrig information

  • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Heltid (40h/veckan)
  • Placering: Kista, Stockholm

Hos Upstream får du en gedigen onboarding som hjälper dig att snabbt komma in i dina arbetsuppgifter och bli en del av teamet.

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval!

Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Stockholm

Populära jobb i Stockholm