Publicerad: 2024-09-12

Elkraftsingenjör

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Vi söker en Elkraftsingenjör till uppdrag i Stockholm

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Centio Consulting Group AB och arbeta som konsult.

Tjänsten är på heltid.

Uppdraget innebär ett nära samarbete med kunden vilket ställer stora krav på flexibilitet och samarbetsförmåga.

Uppdraget och arbetsområde

Som elkraftsingenjör ingår du i en grupp som delar på eldriftledarrollen för uppdragsgivaren starkströmsanläggningar samt det förebyggande underhållet med krav på hög teknisk tillgänglighet och säkerhet. Du ser till att utförandet av underhållet sker internt av elkraftstekniker eller av underleverantörer. Du följer upp att det sker med rätt kvalitet i rätt tid.

Du kommer även att medverka och ansvara tillsammans med kollegor för framtagning och uppföljning av budget inom elkraftsområdet. Därför är det viktigt att du tillsammans med kollegor löpande samlar in information om större underhållsbehov och reinvesteringar.

I ditt dagliga arbete samverkar du med andra underhållsingenjörskollegor inom Instrument, Elkraft och Automation men även El- och Mekanikverkstäder.

Krav (OBS, obligatoriska)

Minst 5 års erfarenhet inom driftning och skötsel av el-anläggningar inom HSP och som arbetat med ESA/SS EN 50110-1 eller motsvarande.Utbildning minst motsvarande Elkraftsingenjör Högskola eller YH utbildning.Har bilkörkort.

MeriterandeErfarenhet av högspänning.Auktoriserad inom HSP och/eller LSP.Erfarenhet av motordrifter eller olika styrsystem.Erfarenhet av värme och energibranchen.Arbetat som Eldriftledare.Ansvarat för att planering, beredning, genomförande och uppföljning av att förebyggande underhåll sker i enlighet med lagd plan.I nyinvesteringsprojekt medverkat som referens och kravställare ur ett underhållsperspektiv.Erfarenhet att rätt reservdelar finns tillgängliga.Gjort analyser av tidigare ’händelser’ och ta fram bra motåtgärder.Arbetat med ständiga förbättringar inom underhållet med att utveckla metoder och rutiner.Ekonomisk kunskap om budgetering och månadsuppföljning.

Om oss

Centios övergripande mål är att vara ett konsultbolag som erbjuder smarta och hållbara lösningar som utvecklar samhället på ett positivt sätt.

Våra medarbetare erbjuds villkor som är anpassade för individen. Det innebär att arbetstider, arbetsomfattning, arbetsplats och kompetensutveckling så långt som möjligt anpassas utifrån medarbetarens behov.

Bland våra medarbetare hittar du engagerad personer som brinner för samhällsutveckling. Vi jobbar i små grupper där du kan bidra med dina erfarenheter samtidigt som du får ta del av andras kunskap och erfarenhet.

För oss är det viktigt med välmående och att hitta en sund balans mellan arbete och fritid. Därför har vi en nollvision mot stress och sätter trivsel och hälsa främst.

Läs gärna mer om oss på centio.se.

Vänligen skicka ditt CV på svenska.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Stockholm

Populära jobb i Stockholm