Publicerad: 2024-09-12

Försäljningsadministratör

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

OM TJÄNSTEN

Vi söker nu en Försäljningsadministratör till vårt huvudkontor i Halmstad. Vi letar efter dig som brinner för att skapa nöjda kunder och som vill vara med på en spännande tillväxtresa. Nu har du chansen att utvecklas tillsammans med oss på Kopernicus, i en av världens mest spännande branscher!

OM KOPERNICUS

Kopernicus är specialister på innovativ teknik, design och produkter inom solenergi. Sedan starten 2012 har vi hjälpt över 3 000 hushåll, lantbruk och bostadsföreningar att minska sin energiförbrukning med marknadsledande solcellsanläggningar av högsta kvalitet. Vi är idag ett team med cirka 35 kollegor. För mer information om företaget, besök: www.kopernicus.se.

BAKGRUND OCH EGENSKAPER

Som Försäljningsadministratör på Kopernicus AB kommer du att arbeta i vår innesäljsorganisation med fokus på att förbättra kundupplevelsen. Dina arbetsuppgifter inkluderar att bedriva egen försäljning mot både nya och befintliga kunder samt bearbeta nya marknader i vårt upptagningsområde. Du kommer att ha nära dialog med övriga säljare i organisationen för att utveckla effektiva arbetsmetoder.

Det är viktigt att du är strukturerad och har en stark kommunikativ förmåga. Du behöver vara resultatinriktad och ha en hög ambition att lyckas med dina arbetsuppgifter. Du ska kunna organisera och prioritera din tid på ett effektivt sätt för att nå bästa möjliga resultat. Erfarenhet av försäljning och kundservice är meriterande, liksom kunskap om CRM-system och försäljningsverktyg.

KRAV PÅ SÖKANDE

  • Goda kunskaper i både svenska och engelska.
  • Erfarenhet av mötesbokning och försäljning är meriterande men inget krav.
  • Starka kommunikationsfärdigheter och en positiv attityd.
  • Förmåga att arbeta självständigt såväl som i team.

INFORMATION OM TJÄNSTEN

Om du tror att denna roll kan passa dig, erbjuder vi en central position i ett stabilt och trivsamt tillväxtföretag. Vi ser fram emot din ansökan snarast, då urval sker löpande.

Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Halmstad

Populära jobb i Halmstad