Publicerad: 2024-09-13

Logotyp

Montör

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Om tjänsten
Vi söker en montör för en heltidsanställning hos vår kund i Jönköping. Som montör kommer du att vara en viktig del av vårt team och ansvara för monteringsarbete av hög kvalitet. Du kommer att arbeta med att montera olika komponenter och produkter enligt specifika instruktioner och ritningar. Denna roll kräver noggrannhet, teknisk skicklighet och förmåga att arbeta självständigt. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom monteringsområdet och vara en del av ett engagerat och professionellt team.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera solcellsmontering och demontering på olika platser i Jönköping. Du kommer att ansvara för att säkert och effektivt montera och demontera solcellsanläggningar enligt givna instruktioner. Det ingår i ditt arbete att se till att arbetet utförs med hög kvalitet och noggrannhet för att säkerställa kundens tillfredsställelse. Du kommer att samarbeta med dina kollegor för att säkerställa att arbetet utförs enligt gällande säkerhetsföreskrifter och arbetsmiljöregler. Du förväntas vara självgående, noggrann och ha god organisatorisk förmåga för att kunna utföra arbetsuppgifterna på ett professionellt sätt.

Vad vi söker
Du bör ha god fysik och kunna arbeta utomhus i varierande väderförhållanden. Erfarenhet inom montage, snickeri, takläggning eller liknande områden är meriterande för denna roll. Vi letar efter en person som är självgående, noggrann och har förmågan att arbeta effektivt både självständigt och i team. Du bör vara flexibel och kunna anpassa dig till olika arbetsuppgifter och situationer som kan uppstå under arbetsdagen. Det är viktigt att du är pålitlig, ansvarstagande och har en positiv attityd gentemot arbetsuppgifterna och dina kollegor. Vi söker någon som är redo att ta sig an utmaningar och som är redo att lära sig nya saker. Om du har tidigare erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter och är redo att arbeta hårt för att uppnå goda resultat, då kan du vara den vi letar efter.

Om Pokayoke
Pokayoke är ett kompetensbolag inom logistik med bemanning som kärnverksamhet. Vi består av logistikspecialister och med vår långa erfarenhet i branschen finns det inte en logistikutmaning vi inte stått inför. Detta är en kunskap vi nu vill dela med oss av.
Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Jönköping

Populära jobb i Jönköping