Publicerad: 2024-09-13

Logotyp

Underhållsansvarig sökes till Karlskoga

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Om företaget
Är du en erfaren och självständig underhållsmekaniker som vill få mer frihet under ansvar? Vi är stolta över möjligheten att få rekrytera underhållsingenjör till en av Sveriges just nu hetaste regioner och till ett företag med en månghundraårig erfarenhet av tillverkning, inte minst till den tunga försvarsindustrin, som tagit ordentlig fart nu. Det här är en tjänst med fantastiska utvecklingsmöjligheter. Arbetet sker dagtid och du blir ansvarig för både förebyggande och akut underhåll. Är du intresserad och tror att du har vad som krävs får du gärna söka tjänsten och höra av dig till nedanstående rekryterare. Urval sker löpande. Rekrytering pågår.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att jobba med förebyggande och akut underhåll på företagets maskinpark samt med strategiska åtgärder för att öka maskintillgängligheten. I dina arbetsuppgifter ingår inköp av reservdelar och konsulttjänster relaterade till underhåll. Din dag kan du lägga upp efter eget huvud, men det finns väl fungerande rutiner att ta över om du vill. I den här rollen kommunicerar och prioriterar du med produktionschef och operatörer. Här har du fullt förtroende att prioritera, organisera och planera efter eget huvud. Arbetstiderna är dagtid och i tjänsten ingår även viss telefonjour utöver ordinarie tid. Den här tjänsten är för dig som vill ta ansvar, utvecklas och få ett eget område att basa över.

Din profil
Vi söker dig som har lämplig utbildning med inriktning mot underhållsteknik. Det innebär att du har erfarenhet av att planera och genomföra både avhjälpande och akut underhåll samt planera mer omfattande underhållsarbeten.

Tjänsten kräver att du har körkort, svenskt medborgarskap och att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du skall även ha erfarenhet från underhållsarbete inom tillverkande industri. Det innebär att du har generella kunskaper inom el och mek samt grundläggande svetskunskaper. Du skall kunna läsa el- och mekritningar och förstå grunderna inom PLC. Du skall även ha goda kunskaper om lager, hydraulik och pneumatik. Meriterande med BB1, BB2, ECY, svetslicenser, Heta arbeten certifikat samt truck- och traverskort.

Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här uppdraget är en hyrrekrytering och om allt fungerar som det ska är uppdraget tänkt att leda till en tillsvidareanställning hos kundföretaget. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!
Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Karlskoga

Populära jobb i Karlskoga