Publicerad: 2024-09-13

Logotyp

Underhållsingenjör

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Vill du arbeta i ett sammansvetsat team, påverka vårt underhåll och agera som länk mellan produktion och underhåll? Då har vi ett jobb till dig!

Till Sandvik Rock Processing Solutions och vår underhållsavdelning i Svedala söker vi nu en Underhållsingenjör – en roll där du får utveckla vår underhållsprocess och dess system, samtidigt som du bygger ett stort kontaktnät inom organisationen. Välkommen!

Din utmaning

Som underhållsingenjör hos oss blir du en mycket viktig del i arbetet med att driva utvecklingen av maskinunderhållet på fabriken. Du arbetar i huvudsak förebyggande och långsiktigt med att utveckla och förbättra underhållsmetoder, revidera och skapa FU-planer samt att utreda akuta avhjälpande insatser – med målet att leverera hög driftsäkerhet i produktionen.

I ditt ansvarsområde ingår att:

  • utveckla arbetssätt för att öka personsäkerheten vid underhållsarbete.
  • utveckla och utbilda inom driftsäkerhet, underhållsmetodik och effektiv nyanskaffning.
  • granska underhållsverksamheten samt skapa förutsättningar för att vi ska kunna arbeta efter de mest effektiva och beprövade metoderna.
  • utbilda, implementera och utveckla TPM/operatörsunderhåll och underhålls-KPI:er.
  • förvalta, utbilda och utveckla vår underhållsprocess och vårt underhållssystem MaintMaster.
  • utveckla planeringsrutiner och hjälpmedel som effektiviserar underhållsprocessen.


Placeringen för den här tjänsten är Svedala – en kort tur från närliggande städer så som Malmö, Lund och Ystad.

Om dig

Vi söker dig som har en bred och god förståelse för effektivt underhållsarbete, en vana att arbeta administrativt med underhåll och att utifrån stödsystem analysera data och skapa aktiviteter. Du behöver erfarenhet och kunskap i Total Productive Maintenance (TPM), Computerized Maintenance Management System (CMMS), och speciellt MaintMaster. Din bakgrund innehåller jobb inom underhållsutveckling och driftsäkerhet. Du har en avslutad gymnasieutbildning och vi ser gärna att du har en högre utbildning inom relevant område samt någon typ av underhållsutbildning. Vidare navigerar du enkelt i MS Office, speciellt i Excel. Då du arbetar lokalt i ett globalt företag behöver du goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och i skrift.

Som person är du noggrann, strukturerarad och initiativtagande. Du har en mycket god förmåga att prestigelöst samarbeta med kollegor från alla olika funktioner i vår organisation. Samtidigt som du är kreativ i ditt arbetssätt och gärna tar ut svängarna så förstår du vikten av att vara noggrann och ordningsam. Du är en sann lagspelare som gärna hjälper till och delar med dig av dina kunskaper – du är fullt övertygad om att de bästa lösningarna växer fram ur gott samarbete!

Vår kultur

På Sandvik arbetar vi med avancerad teknik och spännande innovationer men det är hos våra medarbetare vi hittar den verkliga nyckeln till framgång. Vi är övertygade om att mångfald skapar en bättre omgivning och att inkludering är en förutsättning för att nå goda resultat. Det betyder att vi stöttar varandra, delar med oss av kunskaper och välkomnar allas olikheter.

Kontaktinformation

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Nilsson, rekryterande chef, 070-616 84 39.

Vi har tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda och undanber vänligen men bestämt ytterligare kontakter.

Fackliga kontaktpersoner:

  • Mårten Lindberg, Unionen, 076-111 03 36
  • Riccardo Repetto, Akademikerföreningen, 040-409 394
  • Michael Wicktor-Ohlsson, Ledarna, 070-251 44 57
  • Anders Gsaxner, IF Metall, 040-40 92 51

Ansvarig rekryterare: Ulrika Gruffman

Ansökan

Skicka in din ansökan senast 30 september, 2024. Klicka på ansök och bifoga där CV och personligt brev. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Jobb-id: R0070949.

Vi eftersträvar en öppen och rättvis rekrytering och använder olika verktyg för att möjliggöra en objektiv process. När du söker denna tjänst kommer du därför få en inbjudan via email till att genomföra ett personlighets- och logiktest. Återkoppling kommer direkt efter genomfört test och urvalsprocessen startar efter sista ansökningsdatum.

För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services på hrservices.sweden@sandvik.com.

Sandvik Rock Processing Solutions är ett affärsområde inom Sandvik-koncernen och en ledande leverantör av maskiner, verktyg, reservdelar, ​service och lösningar för krossning, sortering, rivning och demolering inom gruv- och infrastrukturindustrierna. ​Omsättningen 2023 var cirka 11,5 miljarder SEK och antalet anställda omkring 2 900.

Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Svedala

Populära jobb i Svedala