Publicerad: 2024-09-13

Logotyp

Vaktmästare med teknikintresse

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Kulturhuset Spira

Vill du ha ett jobb där teknik och kultur möts på en inspirerande arbetsplats? På Kulturhuset Spira söker vi en vaktmästare med tekniskt intresse som vill vara med och göra skillnad i vår kulturverksamhet. Som vaktmästare hos oss får du stödja en mångfacetterad verksamhet och säkerställa att våra kulturella evenemang får bästa möjliga förutsättningar.

Rollen som vaktmästare
Till Kulturhuset Spira söker vi dig med intresse av fastighet- samt AV-teknik. Vi erbjuder dig ett varierat jobb med många inspirerande utmaningar i kulturhuset Spira. Du kommer att jobba i ett modernt och vackert hus med ändamålsenliga lokaler som är utrustade med den senaste tekniken. Dina arbetsuppgifter är stort som smått med alla sysslor som hör en fastighet till. Du ingår i avdelningen fastighet/säkerhet där vi ser till att huset fungerar på ett säkert och funktionellt sätt och där vi sätter service i fokus på alla plan. En betydande del i ditt arbete kommer även att vara vår konferens- och eventverksamhet där du ingår.
Dina arbetstider kommer främst vara vardagar 7-16. Flextid tillämpas när verksamheten tillåter. Vi är sex personer på avdelningen som har en central roll i huset Spira. Vi söker dig som har fixarattityd och gör gärna ”det extra” för att medarbetare/gäster och publik skall känna Trygghet, Trivsel och Tillgänglighet. Tillsammans med övriga medarbetare är uppdraget att ge barn, ungdomar och vuxna i regionen kulturella upplevelser som inspirerar och engagerar. Att arbeta på Smålands Musik & Teater innebär att du får yrkeskunniga kollegor i en kreativ och mångfacetterad miljö.
Du erbjuds en tillsvidaretjänst med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Önskvärt tillträde är 18 november eller enligt överenskommelse.

Din blivande arbetsplats
Kulturhuset Spira presenterar ett varierat utbud av teater, musik, musikal och dans för barn, ungdomar och vuxna i Jönköpings län. I vår verksamhet ryms bland annat vår fasta skådespelarensemble och Jönköpings Sinfonietta tillsammans med dekor-, mask, kostym, rekvisita och attributverkstad. Årligen genomförs omkring 700 evenemang i form av egenproducerade föreställningar, gästspel, samarbeten med länets fria kulturutövare samt uthyrningar och konferenser. Vårt uppdrag är regionalt och en del av verksamheten sker på turné i länet. Ungefär 30 procent av verksamheten riktar sig särskilt till barn och unga genom Unga Spira. Kulturhuset Spira är en del av Region Jönköpings län och är av enheterna inom Regional utveckling.
Din profil
Som vaktmästare hos oss ser vi gärna att du har erfarenhet av fastighetsskötsel. Det är även en bonus om du har erfarenhet och intresse för AV-teknik, olika typer av datanätverk samt vana från kultur- och evenemangsverksamhet. För att trivas hos ser vi att du är en händig och serviceinriktad person. Vi söker dig som är självgående, strukturerad och har en förmåga att se helheten i situationer. Du är tydlig i din kommunikation, vilket gör att du kan hantera både stora och små utmaningar med lätthet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.
Vårt erbjudande till dig
Hos oss får jobba självständigt och med härliga kollegor i en miljö där du gör skillnad.
Till din hjälp har du Regionfastigheter som sköter driften av fastigheten. Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Bengtsson chef fastighet/säkerhet, 0703-882132, jonas.bengtsson@smot.se
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är den 7 oktober. Välkommen med din ansökan.
Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/
Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Jönköping

Populära jobb i Jönköping