Publicerad: 2024-09-16

Mjukvaruutvecklare med erfarenhet av C och Go

Adress

Lund

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Är du en samarbetsinriktad och nyfiken person med passion för Go och Cprogrammering? Missa då inte chansen att söka in som backendutvecklare till ett globalt bolag som är marknadsledande i sin bransch!

Om tjänsten:

Ditt framtida team består av utvecklare, både juniora och mer erfarna samt testare. Tillsammans bidrar ni till en välkomnande och öppen arbetsmiljö. Här värdesätts lagarbetet och utbyte av kompetens, samtidigt som det krävs att man kan jobba självständigt för att nå förväntade uppsatta mål.

För att passa in i den här tjänsten krävs det att du har:

  • En civilinjenjörsexamen inom relevant område samt erfarenhet av backend/firmware utveckling
  • Bekväm med utveckling i C och Go
  • Flytande i svenska och engelska
  • Har tidigare erfarenhet med att jobba med embedded
  • Kunskap i Linux

Här kommer du få arbeta på ett världsledande och internationellt företag där det finns goda möjligheter att utvecklas, delvis internt men även utveckling av din egna kompetens. Du kommer att ingå i ett mindre agilt team där du hela tiden kommer få lära dig nya saker.

Du är nyfiken, gillar utmaningar och går igång på tekniska problem. Du kan se både helheten och detaljer. Du är bekväm med att ta initiativ och är öppen för att lära dig ännu mer samtidigt som gärna delar med dig av dina egna idéer.

Om Gigget

Detta är ett konsultuppdrag, eller gig som vi kallar det på Gigstep. Du blir inledningsvis anställd av Gigstep med ambitionen att det ska leda till en anställning hos kundenefter du har visat vad du går för.

Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Lund

Populära jobb i Lund