Publicerad: 2024-09-16

Logotyp

Teknisk systemförsäljning, automation/hydraulik | HydX

Adress

Ystad

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Lyssna på tjänsten som en podcast

Nu har du möjlighet att ta del av ännu mer djupgående information kring tjänsten. Lyssna på HydX VD Mikael Andersson samt försäljningschef Patrik Broman när de berättar mer kring kravspecifikation samt HydX som företag och arbetsgivare.

Om HydX

Hos oss finns det lång och gedigen erfarenhet inom hydraulik kombinerad med styrsystem och radiostyrningar och numera även i kombination med eldrifter. Det är just kombinationen av hög automationskompetens och lång systemerfarenhet som är grunden till vår och våra kunders framgång och positiva utveckling. Det är precis här vi skiljer oss åt från mängden. Tillsammans med vår ledstjärna Smoother Business gör vi livet enkelt. Det märks i allt vi gör.

Din karriär hos oss på HydX

HydX tror på framgång genom det starka och välfungerande laget som byggs av varje enskild medarbetares utveckling och stimulans. Vinner laget, så vinner alla. Därför visar vi alltid varandra tillit, respekt och hjälpsamhet. Som ingenjörer, tekniker, säljare, ekonomer, administratörer och ledare fokuserar vi på kvalitet och innovation i våra respektive expertområden och strävar efter att nå resultat som motsvara både våra egna och andras förväntningar. Hos oss får du använda din kompetens till att göra livet enklare för våra kunder som lyckligtvis aldrig slutar utmana oss.

Arbetsbeskrivning

I denna tekniska roll kommer du att agera rådgivande säljare gentemot våra kunder som kan finnas representerade över stora delar av världen (främst Europa och Asien). Du kommer hantera projekt hela vägen från förfrågan till leverans. Du kommer att vara vår spetskompetens inom automation av hydraulikprojekten. Tjänsten ställer krav på lösningsfokuserad systemförsäljning där du med bas i dina kunskaper om automation självständigt eller med hjälp av kollegor tar fram den lösning som kunden har behov av. Du kommer åtminstone initialt arbeta med befintliga kunder där vi ser en större potential. Resor förekommer men ganska sällan. Obehindrad svenska och engelska i tal som skrift. Placeringsort med fördel Ystad, men kan diskuteras.

Din profil

Vi söker dig med teknisk förståelse och kunskaper inom framför allt automation. Du vilar på en relevant teknisk utbildning som gör att du kan leverera lösningar inom systemförsäljning där mekanik, automation och styrsystem är områden där du känner dig trygg och ser som stimulerande. Som person är du ansvarstagande och strukturerad. Du tycker såklart om försäljning, men troligtvis är det dina tekniska lösningar och därmed nöjda kunder, som ger dig störst stimulans. Din tekniska tyngd tillsammans med förmågan att bygga gedigna relationer skapar en personlig spetsegenskap som ger dig framgång i såväl din vardag på kontoret som i kundrelationerna.

För denna tjänst ser vi förstås erfarenhet som ett plus men även en nyutexaminerad sökande med rätt inställning är intressant för oss.

Låt dig inte skrämmas av att vi är en nischad tillverkare av hydrauliklösningar. Anser du dig ha brister i dina hydraulikkunskaper kommer vi att kunna erbjuda dig såväl utbildning som en gedigen introduktion.

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar HydX med HIREQ. För ytterligare information kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Ystad

Populära jobb i Ystad