Publicerad: 2024-09-16

Produktionsarbetare – Älvsjö

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Söker du en ny utmaning och vill arbeta i härligt team? Vi söker just nu en driven och skicklig hjullastarförare till vår filial i Älvsjö. Var med oss och bidra till en mer hållbar morgondag för kommande generationer! 

Om rollen
Din huvuduppgift är att hantera det insamlade materialet som kommer från våra kunder in till filialen i Älvsjö. Arbetsuppgifterna kan variera mellan att köra hjullastare och truck. I dina arbetsuppgifter ingår att klassa, sortera, lossa och lasta material. Du genomför mottagningskontroller på in- och utgående material samt ansvarar för att det följer våra leveransbestämmelser gällande kvalitet. I tjänsten ingår också ett visst ansvar för förebyggande underhåll av maskiner samt att rapportera fel och brister i material, produkter eller rutiner. Du kommer även att ta emot kunder som kommer in till filialen och lotsa samt guida dessa rätt. Du med kollegor arbetar för en säker arbetsplats med högt focus inom arbetsmiljö. 

Arbetstider för tjänsten är dagtid, måndag till torsdag 06:45-16:00 och fredag 07:00-15:00. Du kommer att arbeta i Älvsjö men hjälpa till vid behov på vår filial i Enskede.

Kvalifikationer


• B-körkort
• Ett par års relevant arbetslivserfarenhet
• Truckkort
• Hjullastarkort och van vid att framföra hjullastare
• Goda kunskaper i svenska och engelska

Vem är du?
För att trivas i denna roll ser vi att du är nyfiken och öppen för att lära dig nya saker samt ser positivt på att ta dig an utmaningar. Du är kommunikativ, bra på att lyssna på andra och drivs av att samarbeta och uppnå gemensamma mål tillsammans med dina kollegor. Du är även prestigelös, ödmjuk och engagerad i de arbetsuppgifter som du tar dig an. Eftersom du kommer att ta emot kunder till filialen så är det viktigt att du har en god service och ett gott bemötande gentemot dem.

Här kan du utvecklas!
Med omtanke och säkerhet i fokus erbjuder vi en spännande och rolig arbetsplats, full av kompetenta och hjälpsamma kollegor. Din medarbetarresa börjar med en digital introduktionsutbildning, samt lokal upplärning där du får en buddy som kommer att stötta dig under din första tid hos oss.. Som en del av en större koncern finns många möjligheter för dig som vill växa, både individuellt och tillsammans med oss. Vi är måna om dig, därför erbjuder vi dig trygga och utvecklande förmåner. Läs mer här.

Information om rekryteringsprocessen
Eftersom vi vill säkerställa ett rättvist och fördomsfritt urvalsarbete önskar vi inget personligt brev, däremot att du svararpå våra inledande urvalsfrågor. Om du går vidare kommer du därefter att få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Här kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess. Vi tillämpar sex månaders provanställning och gör bakgrundskontroll.

Varmt välkommen till en framtidsbransch – det börjar med dig! 

Vi ser fram emot din ansökan! Urval sker löpande så ansök därför gärna redan idag. Vänligen observera att vi på grund av GDPR endast tar emot ansökningar via ansökningsknappen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Stockholm

Populära jobb i Stockholm