Publicerad: 2024-09-17

Distriktschef

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Colabit Försäljning Group erbjuder förnybara och traditionella drivmedel av högsta miljöklass till både privatbilister och företag. Vi vill aktivt driva omställningen mot fossilfritt och göra det möjlig för våra kunder att minska klimatpåverkan. Colabit har ett rikstäckande nätverk av tankstationer och erbjuder även leveranser till kundens egen tank. Huvudkontoret finns i Gävle. Kontor finns även i Trelleborg i anslutning till egen depå. Colabit Försäljning Group är en del av Greenbit S.A

Vi söker nu en Distriktschef till området Gävleborgs-, Västernorrlands- och Jämtlands län. Där kommer du ansvara för aktiv bearbetning av nya kunder samt att utveckla befintliga affärer inom ditt distrikt och prioriterade kundsegment.


Vårt erbjudande till dig

Som Distriktschef hos Colabit erbjuder vi dig möjligheten att arbeta i ett expansivt företag med korta beslutsvägar där du får möjlighet att arbeta självständigt. För att du ska lyckas i din roll erbjuder vi dig flexibilitet och frihet under ansvar där du får utrymme för din kreativitet och ditt eget driv.

Ditt ansvar sträcker sig över hela säljprocessen från prospektering och behovsanalys till att slutföra affären. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvar är bland annat:

- Ansvara för att försäljningsverksamheten inom distriktet följs enligt de budgetmål och krav som årligen tillsammans med Försäljningschef individuellt satts upp.

- Följa upp din försäljningsutveckling samt ansvara för korrigerande åtgärder.


Placeringsort efter överenskommelse, inom ditt distrikt.


Din profil

Vi söker dig som är en van resande säljare som trivs med uppsökande försäljning självständigt och är en dynamisk och driven individ som trivs med friheten och utmaningen att skapa nya affärsmöjligheter.

Du är en självgående entreprenör med starka kommunikativa förmågor och en förmåga att bygga långsiktiga relationer med kunder.

Du har ett skarpt öga för detaljer och en djup förståelse för marknadens behov, identifierar nya prospects och utvecklar strategier för att vinna nya affärer.

Den här rollen kräver en hög grad av flexibilitet och anpassningsförmåga, eftersom varje dag kan innebära nya platser och möten med olika typer av människor.

Du förlitar dig på din förmåga att självständigt planera och genomföra dina arbetsdagar, och du använder dina analytiska färdigheter för att utvärdera möjligheter och utmaningar i olika affärsmiljöer.

Din målmedvetenhet och ihärdighet gör att du ständigt strävar efter att överträffa dina försäljningsmål och bidra till företagets tillväxt.

För att lyckas i rollen som Distriktschef hos Colabit behöver ha en god förmåga att förhandla och kunna hantera flera projekt samtidigt. Effektivitet, organisation och en positiv attityd är nyckelingredienser i denna roll, och du drivs av passionen att skapa värde för både kunder och företaget.


Vår rekryteringsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att säkerställa att såväl rekryteringsprocess som vårt arbetsmiljöarbete håller hög kvalitet genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll vid alla nyanställningar.

Ansökan

Din ansökan vill vi ha via epost till: Work@colabit.com

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta:

Malin Granlund, HR

Malin.Granlund@colabit.com


Vi har tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda och undanber vänligen men bestämt ytterligare kontakter.

Ansök via e-post till work@colabit.com

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Gävle

Populära jobb i Gävle