Publicerad: 2024-09-17

Logotyp

Utbildningsledare med platschefsansvar

Adress

Malmö

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

The Game Assembly (TGA) is a Higher Vocational Education institution that focuses on education within game development. Since 2008, we've been passionate about offering practical and creative programs to nurture and inspire future talent for both the Swedish and international games industry. Recognized by The Rookies as one of the best game and design schools globally, we're proud to supply the industry with employees who possess in-demand skills, such as animators, technical artists, level designers, graphic designers, procedural artists, and programmers. Today, nearly 10 percent of professionals active in the Swedish games industry were educated at The Game Assembly. Our schools are located in Malmö and Stockholm.

The Game Assembly (TGA) är en yrkeshögskola i Malmö och Stockholm som utbildar spelutvecklare till en nationell och internationell arbetsmarknad. Skolan startade 2008 och utbildar juniora spelutvecklare inom sex olika yrkeskategorier; programmering, grafik, animation, leveldesign, technical art och procedural art. Idag består ca 10% av den svenska spelbranschen av personer som har studerat vid TGA vilket gör skolan till en stark aktör i spelbranschens ekosystem. TGA har under de senaste åren hamnat på topplaceringar på The Rookies årliga lista för världens bästa spelutvecklarskolor samt vunnit flera priser på Swedish Game Awards.

The Game Assembly söker nu en utbildningsledare med platschefsansvar till skolan i Malmö.

Arbetsuppgifter

Som utbildningsledare med platschefsansvar kommer du ansvara för att leda och utveckla verksamheten i Malmö. I rollen ingår kvalitet-, personal-, och arbetsmiljöansvar och du ansvarar för att säkerställa god måluppfyllelse i form av hög kvalitet samt nöjda medarbetare och studerande.

Kontinuerlig kontakt med företag och skolans nätverk är en mycket viktig del av arbetet och du bidrar till att skapa nya kontakter samt medverkar aktivt i ledningsgruppsarbetet. Du ansvarar för kvalitetsarbetet för våra utbildningar och säkerställer att kurser, examinationer och utvärderingar genomförs korrekt och följer vårt kvalitetssystem. Dokumentation och administrativa uppgifter är även en viktig del av arbetet liksom analys och redovisning av resultat, både mot interna parter såväl som mot externa, exempelvis Myndigheten för Yrkeshögskolan. Du har studiemiljöansvar och en stor del av arbetet utgörs av kontakt med de studerande där du bland annat håller uppföljningar och coachar de studerande.

Du kommer även planera event, studiebesök och aktiviteter för de studerande samt bidra till att våra sociala medier hålls aktiva.

En viktig del i arbetet är att se till att värna kulturen och de värderingarna som bygger TGA. Vi förespråkar ett öppet förhållningssätt till olikheter och därmed finns arbetet för en mer jämställd och inkluderande spelbransch högt upp på agendan.

Vem är du?

Rätt person för rollen är en trygg ledare med erfarenhet av att leda team på ca 15 personer. Ditt ledarskap präglas av ödmjukhet och av att vara stödjande och medmänsklig samtidigt som du kan ställa krav på ansvar. Du visar på stort engagemang och kan identifiera dig med en öppen och inkluderande företagskultur i ett företag som värdesätter och ser individen. Du har en positiv människosyn och ser glädjen i att vara med och hjälpa både medarbetare och studerande att utvecklas.

Du kan växla mellan att se strategiska perspektiv och att operativt hantera små och stora utmaningar. Som person är du strukturerad och målinriktad och har god organisatorisk förmåga. Det är naturligt för dig att vara drivande och du arbetar med ett ständigt fokus på förbättring och utveckling, vilket bidrar till att våra utbildningar fortsatt håller hög kvalitet.

För rollen krävs att du är kommunikativ, noggrann och självgående och har förmåga att planera, driva och slutföra projekt på egen hand samtidigt som du kan arbeta i team. Vidare är du lösningsorienterad och tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter.

Du har kunskap om Yrkeshögskolan och dess uppdrag och om du har erfarenhet från spelbranschen, intresse för datorspel och spelutveckling ser vi det som en stor bonus.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har:

• Eftergymnasial utbildning inom beteendevetenskap, pedagogik eller personalvetenskap alternativt annan inriktning som arbetsgivaren anser vara lämplig för tjänsten

• Erfarenhet av rollen som utbildningsledare inom YH alternativt projektledning

• Ledarerfarenhet

• God förståelse för och kan kommunicera på engelska i tal och skrift

Varför TGA?

Vi erbjuder en kreativ, energigivande, ambitiös och omtänksam miljö. Arbetet med att utbilda drivna och nyfikna studerande är otroligt givande och utvecklande, både på ett personligt och arbetsrelaterat plan. Vi är ett sammansvetsat team som alla har ett stort engagemang och driv, där alla bidrar på olika sätt utifrån sina egna erfarenheter och förutsättningar.

Välkommen med din ansökan!

Start: 1 december 2024

Anställningsform: Tillsvidareanställning. Provanställning om 6 månader tillämpas

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön

Ansökan: Ansök snarast men senast den 13 oktober

The Game Assembly är en del av Academedia-koncernen och tillämpar kollektivavtal mellan Almega och Unionen samt Sveriges Ingenjörer.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Isa Nordén på tel: 010-7094113 eller via isa.norden@thegameassembly.se
Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Malmö

Populära jobb i Malmö