Publicerad: 2024-09-17

Försäljningschef

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Som försäljningschef på Kongamek söker vi dig med erfarenhet av att koordinera arbetet mellan olika avdelningar och bygga långsiktiga relationer inom B2B. Ditt uppdrag är att strategiskt och praktiskt leda de olika avdelningarna och skapa ett team tillsammans. För att lyckas med detta har du goda ledaregenskaper och erfarenhet av målstyrning.

Du har övergripande förståelse för företagsekonomi, budgetarbete samt förhandlingsvana.

Resor i Norden och Europa ingår i tjänsten för att träffa befintliga och potentiellt nya kunder med målet att bygga långsiktiga och hållbara affärer.

Du har personalansvar för försäljning, marknad, kundservice, konstruktion och vårt tyska säljkontor. Du deltar i ledningsgruppen och rapporterar till VD.


KRAVSPECIFIKATION

  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort
  • Microsoft Office


VILLKOR

  • Anställningsform: Vi tillämpar 6 månaders visstidsanställning för att prova kvalifikationerna, innan erbjudande om tillsvidareanställning.
  • Anställningsstart: Efter överenskommelse.
  • Ansök via vår rekryteringsplattform:

https://kongamek.careers.haileyhr.app/sv-SE/job/2a9e96d5-dace-4b51-9ce6-5aef67739131/b9a34186-23d7-4304-af3b-67c9e576911f/0ebce48f-dce5-49d5-a047-6f09f1e404b6


OM OSS

Kongamek är ett familjeägt företag som grundades 1987 och drivs av tredje generationen Haglund genom syskonen Jonathan och Johanna. Sedan starten har Kongamek gått från att vara en liten mekanisk verkstad till att idag vara en av Skandinaviens marknadsledande aktörer inom materialhanteringsprodukter, med Europas bredaste sortiment. Vårt huvudkontor, lager och produktion finns i Konga. Vi har idag även bolag med produktion i Anderstorp och Vietnam, och ett säljbolag i Tyskland.

Kongamek är och ska alltid vara ett hållbart företag. Inte bara för miljön, utan även för våra medarbetare, kunder och leverantörer. I egenskap av en liten orts största arbetsgivare tar vi ett socialt ansvar, skapar delaktighet och en trivsam miljö för utveckling. Våra arbetsplatser ska vara fysiskt, psykiskt och socialt sunda, där alla behandlas lika och har möjlighet till välmående både på och utanför jobbet.

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Tingsryd

Populära jobb i Tingsryd