Publicerad: 2024-09-18

Logotyp

Säljare till Sesol i Uppsala

Adress

Uppsala

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Letar du efter ett arbete där du får bidra till en hållbar framtid? Vill du arbeta på ett företag där vi hjälper varandra att lyckas? Har du en önskan om att kunna påverka din egen lön genom att arbeta strukturerat och effektivt? Då tror vi att vi har ett arbete för dig!

Detta gör livet trevligt hos oss

Hos oss får du som säljare en attraktiv lön och provision från första sälj. Du får utbildning tillsammans med våra utbildningsansvariga och försäljningschefer, detta för att du ska kunna ta dig till nästa nivå inom försäljning ihop med oss. Du kommer att träffa dina kollegor inom försäljning över hela bolaget regelbundet för utbyte av erfarenheter och kompetenser. Vi på Sesol är mycket stolta över att tillhöra en bolag där vi tar hand om varandra och vill varandras bästa. Ett prestigelöst företag där alla hjälps åt är det som kännetecknar oss.

Ta utmaningen

Vi letar efter säljare som vill träffa våra privatkunder hemma hos dem för att stötta dem i deras val av solpaneler, batterier och laddboxar. Arbetet innebär mycket kontakt med människor där det krävs en bra kommunikationsförmåga och en förmåga att lyssna på kunden. Våra kunder är ibland mycket kunniga inom solenergi och ibland är området helt nytt för dem, därför är det oerhört viktigt att du kan anpassa din kommunikation så de förstår och får svar på sina frågor.

För att vi ska förstå våra kunder så bra som möjligt behöver vi olika perspektiv vilket vi får av att vi själva är olika. Vi behöver äldre och yngre, kvinnor och män, personer med olika bakgrund och olika etnisk tillhörighet. Det alla våra säljare dock har gemensamt är viljan att lyckas!

Vem är vår perfekta match

För att du ska passa i rollen som vår nästa storsäljare ser vi att du har erfarenhet av att bygga kundrelationer, där du alltid sätter kunden i fokus. Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål, gillar att socialisera, ta ansvar och att lyckas. Med din höga ambitionsnivå har du dokumenterat goda försäljningsresultat och trivs bäst i ett högt tempo tillsammans med ditt säljteam.

Vi önskar att du
  • har erfarenhet inom fältförsäljning alternativt uppsökande försäljning.
  • har erfarenhet av att jobba med värdebaserad försäljning.
  • har erfarenhet av att jobba mot budgetansvar.
  • har erfarenhet av att bygga kundrelationer.
  • har minst 3 års erfarenhet av försäljning.
  • behärskar flytande svenska i tal och skrift.
  • har B-körkort.
Det är extra bra om du även har
  • erfarenhet av tekniskförsäljning.
  • erfarenhet från solcellsbranschen.
  • arbetat i CRM system.
Bra att veta om anställningen

Lön: fast och rörlig lön

Placering: Uppsala

Tillträde: enligt överenskommelse

Om Sesol

Vi älskar solen lite mer än andra - att jobba hos oss på Sesol innebär därför ett soligt äventyr som vi vill att du ska få uppleva.Tillsammans bidrar vi alla till att göra världen till en lite grönare plats. Med vårt huvudkontor i Jönköping och kontor i 17 andra städer i Sverige och Norge, är vi en arbetsgivare för alla som vill ta sig ut ur skuggorna och ut i solen.Med Nordic Capital som majoritetsägare och vårt dotterbolagNordic Energy på Cypern, så fortsätter vi vår tillväxtresa inom förnybar energi.

Välkommen till Sveriges bästa arbetsgivare!

Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Uppsala

Populära jobb i Uppsala