Publicerad: 2024-09-18

Logotyp

Inköpare

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

ValueOne söker en Inköpare för inköp av gjut- och montagegods och till vår kund Pretec i Kungälv, norr om Göteborg. Tjänsten är till en början ett konsultuppdrag på sex månader med avsikten att övergå till en tillsvidareanställning. Har du något års erfarenhet från en liknande roll och intresse för och kunskap om prefabsortimentet kan du vara den vi söker.


 Pretec AB grundades 2004 och har under åren utvecklat ett gediget produktsortiment inom Berg och Tunnel, Stålbygg samt Prefab-industrin. Vi lagerför över 3000 olika artiklar, har för närvarande 59 anställda och omsatte 509 miljoner SEK år 2023. Vår mission är att vara en helhetsleverantör inom våra nisch-segment.


För att klara av att vara en helhetsleverantör har vi egen produktion inom koncernen, stora lager på plats samt systerföretag och samarbetspartners nära oss. Lager- och kontorsyta uppmäter idag 11,000 m² och försäljning sker huvudsakligen inom Sverige.


Om rollen

Som Inköpare på Pretec ansvarar du för att hantera inköp och leverantörskontakter, förhandla avtal och priser, följa upp utveckling för olika varumarknader, delta i leverantörsutvärderingar, riskanalyser samt säkerställa att inköpen sker enligt företagets riktlinjer och behov. Dessutom ingår det att utföra övriga arbetsuppgifter som förekommer på avdelningen eller i företaget.


Resor i mindre utsträckning förekommer.


Erfarenhet och kompetens

Till rollen som Inköpare söker vi dig som har några års erfarenhet av inköp och är en skicklig förhandlare med goda kunskaper i leverantörsutveckling, kontraktsförhandling och sourcing. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom Supply Chain eller motsvarande arbetserfarenhet. Erfarenhet från prefab-branschen är mycket meriterande. Har du dessutom ett stort tekniskt intresse blir vi extra glada. Rollen innebär många kontaktytor och ställer höga krav på god samarbetsförmåga och att anpassa kommunikation, i både tal och skrift, till olika forum. Vi förutsätter därför att du talar och skriver svenska och engelska flytande.


Ansökan  

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Roger Tännström på telefon: 073 504 10 11 alternativt 010 332 29 20.  


ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Kungälv

Populära jobb i Kungälv