Publicerad: 2024-09-18

Medlemsrekryterare

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Vision är ett modernt och växande fackförbund i ständig förändring. Visions medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden och jobbar i kommuner, regioner, privata företag eller kyrkan. Våra 212 000 medlemmar finns över hela landet och inom tusentals olika yrken och bildar tillsammans ett värdefullt nätverk. Vi är en feministisk organisation, partipolitiskt obundna och ingår i TCO.

 

Vi söker en medlemsrekryterare
Vision är inne i en spännande utvecklingsfas med fokus på att stärka vår identitet som det ledande fackförbundet för våra målgrupper, öka kännedomen om vårt arbete, öka vår medlemstillväxt och skapa långsiktigt engagemang hos våra medlemmar och förtroendevalda.

Vi söker nu en erfaren medlemsrekryterare som vill vara med på denna resa och bidra till vår tillväxt och utveckling. Just nu är vi i en fas där vi vill testa nya sätt att generera leads och rekrytera nya medlemmar genom flera kanaler i kombination. Vi söker därför en flexibel och nyfiken rekryterare som är bekväm med att värva via telefon, e-post och sociala medier. Du trivs med att skapa relationer och du gillar att arbeta mot tydliga mål. För att lyckas i rollen tror vi att du är självständig, engagerad, noggrann och har en mycket god kommunikativ förmåga.

På Visions enhet för marknad och värvning arbetar cirka 16 personer, uppdelat i tre team. Du blir en del av teamet på Medlemstipset som i nära samarbete med andra inom kommunikationsavdelningen främst jobbar med att rekrytera nya yrkesverksamma medlemmar inom Visions organisationsområde.

Arbetsuppgifter:

• I uppsökande syfte bearbeta och konvertera leads till yrkesverksamma medlemmar via telefon, e-post, SMS och sociala medier.
• Administrera, registrera och bevaka inkommande leads i våra system.

Vi söker dig som:

• Är serviceinriktad, mål- och resultatinriktad samt har en god förmåga att bygga relationer och samarbeta med andra människor.
• Trivs med självständigt och repetitivt arbete, med stort eget ansvar.
• Är stabil och arbetar strukturerat samt har ett stort kvalitetsmedvetande.
• Är en positiv och inkluderande person som skapar en god stämning omkring dig.
• Har erfarenhet av liknande roll inom medlemsrekrytering.
• Har erfarenhet och kunskap om fackliga frågor, med en grundläggande förståelse för facklig verksamhet.
• Har erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg och CRM-system, gärna Microsoft Dynamics.
• Har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av leadshantering och att skapa framgångsrika kampanjer via digitala kanaler. Vi ser gärna också att du har förmåga att analysera data och justera strategier utifrån resultat samt erfarenhet av att arbeta med försäljning och/eller marknadsföring via sociala medier.

Hos oss på Vision:
Här på Vision präglas arbetsmiljön av stort engagemang. I våra nyrenoverade lokaler i centrala Stockholm, med fokus på god arbetsmiljö, hög flexibilitet och möjligheter till återhämtning, arbetar vi tillsammans för att skapa en trivsam och inkluderande arbetsplats. Vi vill att alla ska må bra, både när vi kommer till jobbet och när vi går hem.

Anställningsvillkor:
Tjänsten är ett vikariat med tillträde så snart som möjligt under perioden november 2024 till och med mars 2026. Placeringen är på Visions förbundshus i centrala Stockholm. Vårt kontor är huvudarbetsplatsen, men vi erbjuder flexibilitet och möjlighet att arbeta på distans när verksamheten tillåter.

Ansökan:
Sista ansökningsdag är 28 september 2024. Intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt genom att klicka på "ansök" nedan. 

 

 
Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Stockholm

Populära jobb i Stockholm