Publicerad: 2024-09-18

Logotyp

Utesäljare - Västerås

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Motiveras du av att göra affärer? Tycker du om att arbeta med människor och skapa/utveckla relationer samt trivs i entreprenöriell miljö? Då är vi på Boost Technical Power rätt arbetsgivare för dig.

Boost Technical Power

Boost Technical Power grundades 2009 och har sedan dess bemannat och rekryterat till installationsbranschen rikstäckande. Vi samarbetar med stora som små kunder och har idag kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm och Norrköping.

Du ges möjligheten att vara en del av Boost tillväxtresa och axla en viktig roll med stora möjligheter att vara med och påverka samt utvecklas karriärmässigt. Vi har ambitionen att vara landets bästa bemmaningspartner inom alla delar av installationsbranschen!

Vår nya stjärna

I rollen som utesäljare jobbar du med försäljning gentemot nya och befintliga kunder inom vårt verksamhetsområde. Du kommer att driva hela försäljningsprocessen från start till mål med relationsskapande färdigheter som ditt främsta arbetsredskap. Målet är att utöka försäljningen i region öst tillsammans med dina kollegor.

Du ansvarar också för att uppdragen genomförs på ett lönsamt sätt enligt aktuella överenskommelser och avtal, samt att återrapportering och kvalitetsuppföljning sker mot både konsulter och kunder.

Med kunder i hela Sverige har du vanan att strukturera upp ditt arbete och växla mellan digitala möten, fysiska möten och administration som följer med affären.

Din bakgrund

Tjänsten kräver ett säljande förhållningssätt och förmågan att skapa goda relationer med våra kunder på marknaden. Vi söker dig med erfarenhet inom B2B-försäljning med tidigare goda resultat samt med erfarenhet eller nyfikenhet i bemanningsaffären. Som person brinner du för mänskliga relationer och har en god förmåga att både skapa och vårda relationer, då du i denna roll har daglig kontakt med både medarbetare och kunder.

För att trivas hos oss måste du ha en utåtriktad och positiv personlighet. Som person gillar du en entreprenöriell arbetsmiljö med korta beslutsvägar.

Eftersom vi arbetar med människor är det viktigt att du är en socialt begåvad lagspelare med mycket energi. Du har även en god förhandlingsvana och är genuint intresserad av människor. Erfarenhet eller inblick i installationsbranschen är starkt meriterande.

Vi ser gärna att du bor i Eskilstuna, Västerås eller Uppsala med omnejd.

Start och information

Tjänsten är placerad på Boost Technical Powers kontor med möjlighet till hybridarbete. Tillsättning enligt överenskommelse. Resor i tjänst förekommer. B-körkort är ett krav.

Ansökan

Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: ansokan@btp.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Utesäljare


Ansök via e-post till ansokan@btp.se

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Västerås

Populära jobb i Västerås