Publicerad: 2024-09-18

Logotyp

Vaktmästare sökes till tingsrätt

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

För uppdrag på Södertörns tingsrätt söker vi nu en vaktmästare. Vi söker dig som har minst sex månaders arbetslivserfarenhet som vaktmästare eller internservicemedarbetare! Välkommen in med din ansökan!

Arbetsuppgifter
I rollen som vaktmästare kommer du främst arbeta med internservice. Detta innefattar bland annat kontakt med leverantörer och förvaltare. Dina arbetsuppgifter kommer att vara posthantering, utdelning av kontorsmaterial, felanmälningar till förvaltaren, byta återvinningskärl och emottagande av leveranser.

Lokalerna är belägna på Björnkullavägen 5A i Huddinge.
Vem är du?
För att lyckas i rollen ser vi att du har god samarbetsförmåga samt inger förtroende. Vidare söker vi dig som uppfyller följande;

• sex (6) månaders arbetslivserfarenhet som vaktmästare
• grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt
• kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift

Du erbjuds
Ett konsultuppdrag på cirka sex (6) månader med omfattning på heltid 100% (arbetstider 07.30 – 16.00), med chans till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Talents och vara uthyrd till vår kund. Uppdraget startar så snart möjligt (omgående).

Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Kajsa Lidén på kajsa.liden@jurek.se. 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.
Om Jurek
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Stockholm

Populära jobb i Stockholm