Publicerad: 2024-09-18

Logotyp

Administratör till Ortopedmottagningen, Sunderby sjukhus

Adress

Luleå

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Varmt välkommen till oss på Ortopedmottagningen, Sunderby sjukhus! Hos oss får du ett omväxlande arbete på dagtid tillsammans med härliga och kunniga kollegor. Nu söker vi en till administratör som tillsammans med oss vill arbeta för att utveckla verksamheten vidare. 

Låter det intressant? Skicka gärna in en ansökan!

Vi söker
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning, gärna med inriktning ekonomi eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har en god datavana och tidigare erfarenhet av administrativt arbete. Det är även önskvärt ifall du tidigare arbetat i programmet Cosmic men det är inget krav.

Utöver detta kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som kan arbeta självständigt, är strukturerad och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du tar initiativ utifrån verksamhetens behov och har en förmåga att se helheten. Du är lyhörd och ser värdet i att samarbeta med andra. Det är även viktigt att du är flexibel och ser möjligheter.

Hos oss krävs goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift.

Det här får du arbeta med
Dina arbetsuppgifter är varierande och innefattar bland annat hantering av fakturor, protokollföring, beställa varor och andra vanligt förekommande administrativa uppgifter. Vi formar rollen tillsammans över tid och dina arbetsuppgifter kan komma att förändras. Här får du arbeta tillsammans med ett skickligt team som alltid stöttar och hjälper varandra när det behövs. Vi samarbetar med enhetschefer och medarbetare såväl självständigt som i team och uppskattar nytänkande idéer. 

Vill du bli vår nya kollega? Sök redan idag!


Det här erbjuder vi dig
- Individanpassad introduktion 
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

 

Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Luleå

Populära jobb i Luleå