Publicerad: 2024-09-18

Logotyp

Specialpedagog till gymnasiet för studier och träning

Adress

Malmö

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Ditt uppdrag

Som en del av vårt elevhälsoteam, du kommer attsamverka för att tidigt upptäcka elever i behov av stöd och erbjuda en kunskapsbredd vid insatser.

Dinfokus på arbetet i elevhälsan ska vara främjande och förebyggande och arbete bedrivs på individ-, grupp- och organisationsnivå.

Du arbetarutifrån beprövad erfarenhet och evidens direkt riktat i första hand handledande till undervisande lärare utifrån enskilda elevers eller grupper av elevers behov.

För att ansöka vill vi att du har

Behörighet som specialpedagog, eller du är behörig lärare med specialpedagogisk kompetens.

Tidigare erfarenhet av liknande arbete.

För att lyckas i rollen vet vi att du

Delar vår pedagogiska vision och står bakom vår verksamhet och organisation. I din yrkesroll är du grundlig och kvalitetsmedveten, tar stort ansvar och kan utföra processer självständigt.

Vänlig och empatisk och har lätt för att bygga goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare.

Villkor
  • Anställningsform: Tillsvidare,semestertjänst.Provanställning tillämpas.
  • Tillträde: 1 December2025

Vi strävar efter att erbjuda en fördomsfri och inkluderande rekryteringsprocess. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan, där vi efterfrågar ditt CV men du behöver inte skicka med något personligt brev. För att få veta lite mer om dig vill vi istället att du besvarar ett antal frågor som du hittar om du klickar vidare till ansökan. Om du går vidare efter ansökan kan du komma att få en länk till ett arbetspsykologiskt test. Testerna vi använder tar utgångspunkt i aktuell forskning och fungerar som ett stöd i bedömningen.

Våra rekryteringsprocesser består av flera steg, och ofta mer än en intervju. Vi tycker att det är ytterst viktigt att vi ger oss själva den tid som krävs för att få en god bild av varandra - du ska ju välja oss och vi ska välja dig! Emellanåt är det många som söker till en tjänst och då kan processen dra ut något på tiden av den anledningen. Du kan dock vara säker på att vi gör allt vi kan för att hålla dig uppdaterad och återkoppla längs vägen.

Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Malmö

Populära jobb i Malmö