Publicerad: 2024-09-18

Logotyp

E-handelssamordnare

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Inköpsstöd

Inköpsstöd
Är du vår nästa kollega som har ett genuint intresse och erfarenhet inom e-handel, administration och ekonomi? Då har vi ett ledigt jobb för dig!

Vi söker
Inköpsstöd söker en e-handelssamordnare som har flera års erfarenhet från administrativt arbete och har du erfarenhet av att arbeta med e-handel är det meriterande. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Excel och Raindance.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter och stora möjligheter att påverka ditt arbete för att nå ett gott resultat. Inköpsstöd ingår i Område inköp och materialförsörjning som har hög kompetens, ett gott arbetsklimat och våra uppdragsgivare ser oss som en självklar partner. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är vardagar kl 07.00-16.00 med placering på vårt nybyggda kontor på Batterigatan 14 C i Jönköping.

Det här får du arbeta med
Som e-handelssamordnare kommer du bl a att arbeta med att ansluta avtal och leverantörer och sköta underhållet av vårt e-handelssystem tillsammans med ytterligare en kollega.
E-handel supportar alla regionens användare i vårt e-handelssystem Raindance, bevakar fakturor kopplade till e-handelsbeställningar samt lägger upp behörigheter. Du skall också vara delaktig i att utveckla vår e-handel och driva den framåt för att göra processen från behov till betalning smidig och effektiv.
I rollen ingår det bl a att ta fram statistik och hantera fakturor samt administrativt arbete. Du kommer att ansvara för Inköps administration i vårt ledningssystem Evolution och utveckla och kvalitetssäkra våra arbetsrutiner.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas hos oss har du god samarbetsförmåga och kan även jobba självständigt. Du behåller rätt fokus även vid ett högt arbetstempo. Du har ett professionellt arbetssätt och tar ett stort eget ansvar i ditt arbete. Då det är en tjänst med många olika arbetsuppgifter behöver du vara duktig på att organisera och prioritera. Vi söker dig som ser utvecklingsmöjligheter och har ett tekniskt intresse. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och är flexibel. Mycket god datorvana och goda kunskaper i det svenska språket är ett krav.

Vår arbetsgrupp utmärks av arbetsglädje och gott samarbete. Vi tror att även du kommer att bidra till att sprida en positiv attityd i gruppen.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast enligt överenskommelse.

Så här gör du om du är intresserad
För mer information om tjänsten kontakta gärna enhetschef Hanna Nyman, 010-242 41 61 hanna.nyman@rjl.se
Välkommen med din ansökan via länken.

Sista ansökningsdag är den 2 oktober.
Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Jönköping

Populära jobb i Jönköping