Publicerad: 2024-09-19

Logotyp

Teknisk säljare - KAM

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Mälarplast är ett familjeföretag som funnits i Eskilstuna sedan 1972.
Vi är en komplett leverantör av miljö- och kundanpassade plasttekniska lösningar. Vi arbetar snabbt och anpassar vår leverans till kundens behov och önskemål – allt från att ”bara” leverera en plastdetalj till kompletta, färdigpackade systemlösningar. Med korta ledtider och en leveranssäkerhet på närmare 100% är vi ledande i vår bransch. Vi är sedan många år certifierade enligt ISO 14001:2015
Mälarplast nöjda kunder finns både bland stora globala företag som ABB, Bombardier, SAS och Volvo till mindre ensamföretagare och innovatörer.

Läs mer på: www.malarplast.se
Teknisk säljare – KAM med placering Eskilstuna
-med god plastkompetens & projektledarerfarenhet  

Vill du bli en del av Sveriges grönaste plastföretag?
Vi har en unik förmåga att lösa kundernas behov, mycket tack vare att vi har en komplett konstruktions- och formverktygsavdelning inom företaget. Genom gedigen kunskap inom företaget, en bred maskinpark med 30-talet formsprutor samt ett stort nätverk av samarbetspartners hittar vi bästa lösningen för varje produkt.

Nu behöver vi bli fler, därför söker vi dig med  god plastkompetens  och  projektledarerfarenhet  till rollen som  Teknisk säljare – KAM. Vi tror att du är sprungen ur det mindre företaget, där du har skaffat dig bra erfarenheter att dela med dig av till oss på  Mälarplast.
Vi arbetar med stort fokus på bioplaster och återvunnen plast, där vi även behöver utbilda våra kunder i vad det innebär ur ett cirkulärt perspektiv.

I rollen som  Teknisk säljare – KAM  har du också förmågan att förstå vad kunden vill ha för färdig produkt, där du bidrar med dina plasttekniska kunskaper för att kunna ta fram denna.
För att du ska trivas i rollen ska du ha  god förståelse för ”affären”,  samt  prata engelska  ( vårt koncernspråk) och  svenska utan svårigheter. Vi har ett  systerföretag i Belgien  samt  många internationella kontakter.  
Vissa resor kommer att förekomma.

Du blir en viktig kugge i företaget, där du även innehar en  rådgivande roll hur tillverkningen ska gå  till,  efter kundens önskemål om färdig produkt.

Vi använder Solid Works som Cad-programvara och Monitor som affärssystem.
Vi är totalt ca 35 personer på företaget, många har jobbat länge hos oss, vilket vi ser som ett stort plus – både att personalen trivs och framförallt att vi får behålla mycket kompetens.

Vi har nu en kraftig tillväxt, det är både roligt och utmanande för oss alla.
Därför behöver vi fortsätta ligga i framkant rent utvecklingsmässigt, vilket också sporrar oss varje dag att göra vårt allra bästa.
 

Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Eskilstuna

Populära jobb i Eskilstuna