Publicerad: 2024-09-19

Logotyp

Säljare Showroom Skoda till Möller Bil Uppsala

Adress

Uppsala

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Är du en engagerad och resultatorienterad person som tycker om att bygga relationer och skapa kvalitativa kundupplevelser? Då är detta en fantastik möjlighet för dig!

Om tjänsten

Som säljare showroom arbetar du självständigt med varierande arbetsuppgifter och eget försäljningsmål med ett av marknadens starkaste varumärken - Skoda. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från första kundkontakt, offert, finansieringslösningar samt orderhantering till leverans och uppföljning. Du planerar och genomför säljaktiviteter tillsammans med försäljningsteamet och ni ansvarar för att vårt showroom alltid är representativt och uppdaterat med rätt informationsmaterial. Du arbetar hela tiden med att identifiera, bearbeta och följa upp nya och potentiella kunder. 

Vi erbjuder dig 


• Kontinuerlig utbildning för att utvecklas i din roll som säljare
• Stora möjligheter att utvecklas vidare inom företaget
• En möjlighet att få vara med i den gröna omställningen och elektrifieringen av fordonsbranschen
• En arbetsplats som är certifierad som Great Place to Work
• Friskvårdsbidrag, personalrabatter och många andra personalförmåner

Din kompetens


• B-körkort med behörighet för manuell växellåda
• Gymnasieutbildning
• God dator- och systemvana är ett krav då du dagligen arbetar i olika system
• Yrkeserfarenhet från arbete av försäljningsarbete 
• Meriterande är erfarenhet från bilbranschen och de märken vi representerar

Som person har du ett gediget intresse för människor då du har daglig kontakt med både kunder och medarbetare. Du behöver ha god förmåga att skapa och upprätthålla bra relationer och alltid ha fokus på kundnöjdhet. För att lyckas och bli framgångsrik i rollen som säljare behöver du även vara målinriktad, arbeta strukturerat, ta egna initiativ och ha ett affärsmässigt förhållningssätt. Det är viktigt för oss att du har grundinställningen att alltid vilja göra det lilla extra och när det behövs hjälpa en kollega.

Mer om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidaranställning på heltid och vi tillämpar sex månaders provanställning. I tjänsten förekommer det lördagsjobb enligt schema. Tillträde enligt överenskommelse.

Är du intresserad? För mer information kontakta Emil Razmi, försäljningschef. Du är varmt välkommen med din ansökan senast 2024-10-11. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen har passerat. Observera att vi endast tar emot ansökningar via ansökningsformuläret på vår hemsida. 

Denna rekrytering sker helt genom Möller Bils försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Välkommen till Möller Bil Uppsala! 

Möller Bil Uppsala ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 700 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2023 omsatte Möller Bil Sverige drygt 4,9 miljarder SEK.
Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Uppsala

Populära jobb i Uppsala