Publicerad: 2024-09-19

INKÖPARE

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsuppgifter

Vi sökeren erfaren och driven Inköpare inom indirekt upphandlingtill vår kunds team i Göteborg. För det här uppdraget kommerhuvudsakliga ansvarsområden vara att:

  • Ansvara för inköp av tjänster inom en av våra huvudkategorier inom indirekt inköp, med fokus på våra kontor.
  • Leda och optimera leverantörsbasen inom din kategori samt genomföra förhandlingar på flera orter med hjälp av digitala verktyg som e-sourcing.
  • Identifiera och driva kostnadsbesparingsinitiativ, samt hantera förfrågningsunderlag (RFQ) direkt i inköpssystemet Ariba.
  • Säkerställa användningen av avtal med preferensleverantörer för att maximera resultat och följa företagets upphandlingsstrategi.
  • Analysera kostnads- och prisdata för att identifiera förhandlingsmöjligheter baserat på intern och extern marknadsinformation.
  • Samarbeta nära med både operativa och globala inköpsteam för att säkerställa implementering av globala initiativ.
  • Identifiera och genomföra möjligheter att konsolidera inköpsvolymer och regelbundet granska inköpskanaler för lokala kategorier.
  • Förstå och förbättra interna processer och system för att säkerställa effektiva inköpsprocedurer, samt eskalera leverantörs- och systemrelaterade frågor till rätt funktioner för kontinuerlig förbättring.
Kvalifikationer
  • Du har flera årserfarenhet av indirekt inköp och förhandlingar.
  • Du är flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift.
  • Erfarenhet av inköpssystem, särskilt Ariba, är meriterande.
    Personliga egenskaper

    Som inköpare behöver du ha starka förhandlings- och kommunikationsfärdigheter för att säkra förmånliga avtal och upprätthålla goda relationer med leverantörer. Analytisk förmåga och problemlösning är viktiga för att identifiera besparingar och hantera eventuella utmaningar som uppstår. Noggrannhet och kommersiell förståelse hjälper till att fatta strategiska beslut och säkerställa att alla detaljer i kontrakt och inköpsorder stämmer överens med företagets behov. Slutligen är förmågan att multitaska avgörande för att hantera flera projekt och leverantörer samtidigt.

    Företagspresentation

    Vår kund är ett globalt ledande företag inom hygien och hälsa. De är börsnoterade i Sverige och har försäljning i ca 150 länder under globalt ledande varumärken. Här värdesätter man mångfald, likvärdiga förutsättningar och inkluderande. Vår kund finns i Göteborg.

    Om oss

    JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

    När du blir en av oss

    Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder därför dig som anställd Företagshälsovård för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

    Lön

    Enligt överenskommelse.

    Tillträde och ansökan

    Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa t.o.m.26-mar-2025, med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters och arbetasom konsult hos vår spännande kund i Göteborg/Mölndal. Vår kund önskar att du arbetar on-site.Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan (gärna i Word-format).

    Ansök

    Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

    Ansök nu

    Rekommenderade jobb i Göteborg

    Populära jobb i Göteborg