Publicerad: 2024-09-19

Logotyp

Personlig assistent till kvinna i Kristianstad, SLUV 85%

Anställning

Deltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi på Humana söker dig som vill arbeta som personlig assistent med en arbetsledarroll hos vår kund i Kristianstad. Tjänsten är en SLUV anställning (så länge uppdraget varar) på 85% med möjlighet att arbeta mer vid vakanser. Arbetstiderna är förlagda varannan vecka - 4 pass dagtid kl. 07:00 - 17:30 och varannan vecka - 4 nattpass kl. 21:00 - 09:00 med väntetid mellan kl. 00:30-06:00. Du kommer att arbeta varannan helg.

Vår kund är en kvinna som bor tillsammans med sin make i Kristianstad. Hon har en fysisk funktions variation med smärtproblematik och sitter i rullstol. Det finns förflyttnings hjälpmedel i hemmet. Hon har även ADHD och det är viktigt med rutiner samt tydlig kommunikation i arbetet. Vidare tycker hon om kreativt skapande samt pyssel i hemmet.

Om tjänsten

I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att:

- Vara behjälplig med personlig omvårdnad

- Hjälpa till med vardagssysslor såsom matlagning och övriga hushållssysslor

- Vara behjälplig vid förflyttningar

Arbetstid: Arbetstiderna är förlagda varannan vecka - 4 pass dagtid kl. 07:00 - 17:30 och varannan vecka - 4 nattpass kl. 21:00 - 09:00 med väntetid mellan kl. 00:30-06:00. Du kommer att arbeta varannan helg.

Tjänstgöringsgrad: SLUV 85%

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående enligt överenskommelse

Vem är du?

Vi söker dig som är initiativtagande, strukturerad samt har en god kommunikationsförmåga. Som person är du lugn och inlyssnande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Krav

- Goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift

- Du är rökfri

- Att du vill ta dig ann uppdraget som arbetsledare

Meriterande

- Erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg

- Utbildning inom vård och omsorg

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Att jobba på Humana

Vi på Humana vill göra skillnad i människors vardag. Vi tycker att alla har rätt till ett bra liv oavsett ålder och förutsättningar. Vi finns i Sverige, Norge och Finland och arbetar både med äldreomsorg, individ- och familjverksamhet samt personlig assistans. Humana är marknadsledande och satsar stenhårt på kvalitet.

Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktuppgifter

Katarina Roos

katarina.roos@humana.se

Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Kristianstad

Populära jobb i Kristianstad