Publicerad: 2024-09-20

Logotyp

Låstekniker till Avarn Security i Malmö

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Avarn Security Systems är enheten som levererar skräddarsydda tekniska säkerhetslösningar till sina kunder. Systems är rikstäckande med flera kontor och säkerhetsbutiker runt om i landet. De erbjuder allt inom brandlarm, CCTV, dörrautomatik, lås, larm, passage och inbrottslarm. Avarn Security Systems innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket säkerställer att de levererar mycket hög kvalité på deras tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga enheter i koncernen är dem den kompletta säkerhetsleverantören. Gemensamt skapar de trygghet och säkerhet – varje dag, dygnet runt.

Arbetsuppgifter:

Hos Avarn är ingen dag den andra lik. Deras kunder finns i alla branscher och deras uppdrag är varierande och tekniskt utmanande. Somserivcetekniker dörrautomatik ingår du i ett team som består av projektörer, projektledare, arbetsledare samt installations- ochservicetekniker. Tillsammans jobbar ni med installation och service av deras professionella lösningar för olika kunders behov. Duansvarar för planering, serviceunderhåll och kundkontakt med stöd av arbetsledare. Som ambassadör för Avarn Security utför du varje uppdrag med yrkesstolthet och höga krav på kvalitet, säkerhet och ekonomi. Visst jourarbete kan komma att ingå i tjänsten.

Vem är du?

Är du en nyfiken tekniker som vill utveckla ditt intresse för dörrautomatik och låssystem?För att trivas och lyckas i rollen som låstekniker hos Avarn, behöver du vara en ansvarsfull och handlingskraftig person. Vi tror ocksåatt du är en lyhörd och omtänksam medmänniska, som vill bidra till ett gott samarbete. Du bör ha förmågan att aktivt delta iförbättringsarbete för ständig kvalitetsutveckling.

Vid urvalet kommer vi lägga stor vikt vid att dina personliga egenskaper går hand i handmed deras värderingar:Ansvar - Omtanke - Samarbete

Krav:

  • Erfarenhet av tekniskt arbete gärna som säkerhetstekniker
  • Ha god teknisk kompetens
  • B- körkort
  • Svenskt medborgarskap

Övrigt

Arbetstid:Mån-fre 07:00–16:00Heltid, tills vidare. Provanställning om 6 månader kan tillämpas

I denna rekrytering samarbetar Avarn med XLNT Talent och har du frågor är du välkommen att höraav dig till rekryteringskonsult Fredrik via mail: fredrik.bergvik@xlnt.se

Ansök

Vill du att vi kopplar ihop dig med potentiella arbetsgivare?

Ansök nu

Rekommenderade jobb i Helsingborg

Populära jobb i Helsingborg