Publicerad: 2024-10-04
KOCK MED ANSVAR TILL UNIK RESTAURANG I SÄLEN
Gillar du högt tempo,möta härliga gäster, vara i en fjällmiljö och skapa nya relationer för livet?Det här är en unik möjlighet för dig som harjobbat något eller några år och vill ta nästa steg i din kockkarriär. Det med att utveckla dig själv till en ansvarsroll. Du kommer jobba på en fjällrestaurang som lagar all mat från grunden, har högt ställda krav på att gästen står i fokus och att man fungerar bra i gruppenpå arbetsplatsen.Fokus ligger på dina personliga egenskaper, lyhördhet och att du har ambitioner framåt. Du gillar att laga mat, har högt tempo i dig, är social och framåt. Då är vi en perfekt kombination.För denna roll tror vi att du är mellan 22-30 årPratar flytande svenska
ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, att preppen är gjord, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet.Du är öppen ochanpassningsbar på arbetsplatsen.Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam ochhåller den höganivå som idag eftersträvas.Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio.DET HÄR ÄR DU BRA PÅ- Laga god mat- Har en god struktur- ÖppensinnadDET HÄR FÅR DU- Lön efter överrenskommelse- OB- Tjänstepension & försäkringarvia ForaROLLENHeltid, deltid, säsongsanställningTjänsten tillsätts omgående
VID FRÅGOR Magnus Olsson magnus@progressioswe.se
OM OSSProgressio är ett rekryteringsföretag som hjälper våra samarbetspartners att lyckas framåt. Att jobba tillsammans med oss kommer du att få möjlighet att lära dig hur mycket som helst när det kommer till hotell och restaurang, jobba på härliga platser som är semestrar för andra och driva din personliga utveckling framåt.Här är möjligheterna oändliga.