Publicerad: 2024-10-14
Kökschef Brasserie Udden
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som kökschef hos oss på Brasserie Udden kommer du ha en nyckelroll i att leda och organisera köksverksamheten för att säkerställa en välfungerande drift och att all mat som serveras håller hög kvalitet.
Menyplanering
Övergripande ansvar för matlagning och förberedelser av rätter för frukost-, lunch- och middagsbufféer i enlighet med vårt koncept
Arbetsledning av kökspersonal för att säkerställa en smidig drift och teamarbete
Säkerställa att köket är rent och organiserat
Säkerställa att köket uppfyller gällande krav och riktlinjer kopplade till livsmedelssäkerhet samt aktuella myndighetskrav
Samarbete med Restaurangchef och övriga kollegor för att få den dagliga driften att fungera så bra som möjligt
Inköp och beställningar till köket
Din profil
För att lyckas i rollen som kökschef hos oss är du engagerad och har förmågan att visa vägen och leda andra i deras arbete. Du är effektiv och trivs när det är full fart, och tummar aldrig på kvalitén. Vi förväntar oss att du är ordningsam, ansvarstagande och noggrann i ditt arbete. Du har goda kunskaper i svenska och/eller engelska samt har tidigare erfarenhet av rollen som kökschef eller liknade befattning inom branschen.
Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
Vad kan vi erbjuda?
Ett roligt och utmanande säsongsarbete där du får möjlighet att bidra till att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster. Restaurangen har öppet 1 juni till 15 september. Under högsäsong, runt midsommar till och med 11 augusti serverar vi frukostbuffé, lunchbuffé och grillbuffé samt pizza på kvällarna. Innan midsommar och efter 11 augusti fokuserar vi på luncher. Arbetstider varierar efter restaurangens öppettider så det förekommer arbete dagtid och kvällstid veckans alla dagar. Anställningen är en säsongsanställning på 100%. Individuell lönesättning, övriga villkor enligt kollektivavtal med HRF. Möjlighet till personalboende.
Om oss
Brasserie Udden är en restaurang med storslagen utsikt över Orsasjön och den omgivande naturen. Här sitter våra gäster längst ut på udden och njuter av en härlig frukost, lunch eller middag. Restaurangen erbjuder ett brett utbud av god mat för både lokala gäster och långväga semesterfirare. Brasserie Udden är en del av Mat Vid Siljan som driver en omfattande restaurang- och cateringverksamhet, bland annat i Tegera Arena i Leksand. Mat Vid Siljan är en del av Leksand Resort-koncernen som även driver följande verksamheter:
Leksand Sommarland, en vatten- och nöjespark med 46 attraktioner
Leksand Resort med cirka 237 stugor, över 400 campingtomter, 25 glampingtält och 28 uthyrbara husvagnar
Moskogen hotell & restaurang som har hotell-, restaurang- och konferensverksamhet
Du kan söka jobbet direkt från mobilen genom att svara på några frågor - Inget CV eller dokument behövs i ett första läge. Allt går snabbt och smidigt och tar några minuter.
Som kökschef hos oss på Brasserie Udden kommer du ha en nyckelroll i att leda och organisera köksverksamheten för att säkerställa en välfungerande drift och att all mat som serveras håller hög kvalitet.
Menyplanering
Övergripande ansvar för matlagning och förberedelser av rätter för frukost-, lunch- och middagsbufféer i enlighet med vårt koncept
Arbetsledning av kökspersonal för att säkerställa en smidig drift och teamarbete
Säkerställa att köket är rent och organiserat
Säkerställa att köket uppfyller gällande krav och riktlinjer kopplade till livsmedelssäkerhet samt aktuella myndighetskrav
Samarbete med Restaurangchef och övriga kollegor för att få den dagliga driften att fungera så bra som möjligt
Inköp och beställningar till köket
Din profil
För att lyckas i rollen som kökschef hos oss är du engagerad och har förmågan att visa vägen och leda andra i deras arbete. Du är effektiv och trivs när det är full fart, och tummar aldrig på kvalitén. Vi förväntar oss att du är ordningsam, ansvarstagande och noggrann i ditt arbete. Du har goda kunskaper i svenska och/eller engelska samt har tidigare erfarenhet av rollen som kökschef eller liknade befattning inom branschen.
Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
Vad kan vi erbjuda?
Ett roligt och utmanande säsongsarbete där du får möjlighet att bidra till att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster. Restaurangen har öppet 1 juni till 15 september. Under högsäsong, runt midsommar till och med 11 augusti serverar vi frukostbuffé, lunchbuffé och grillbuffé samt pizza på kvällarna. Innan midsommar och efter 11 augusti fokuserar vi på luncher. Arbetstider varierar efter restaurangens öppettider så det förekommer arbete dagtid och kvällstid veckans alla dagar. Anställningen är en säsongsanställning på 100%. Individuell lönesättning, övriga villkor enligt kollektivavtal med HRF. Möjlighet till personalboende.
Om oss
Brasserie Udden är en restaurang med storslagen utsikt över Orsasjön och den omgivande naturen. Här sitter våra gäster längst ut på udden och njuter av en härlig frukost, lunch eller middag. Restaurangen erbjuder ett brett utbud av god mat för både lokala gäster och långväga semesterfirare. Brasserie Udden är en del av Mat Vid Siljan som driver en omfattande restaurang- och cateringverksamhet, bland annat i Tegera Arena i Leksand. Mat Vid Siljan är en del av Leksand Resort-koncernen som även driver följande verksamheter:
Leksand Sommarland, en vatten- och nöjespark med 46 attraktioner
Leksand Resort med cirka 237 stugor, över 400 campingtomter, 25 glampingtält och 28 uthyrbara husvagnar
Moskogen hotell & restaurang som har hotell-, restaurang- och konferensverksamhet
Du kan söka jobbet direkt från mobilen genom att svara på några frågor - Inget CV eller dokument behövs i ett första läge. Allt går snabbt och smidigt och tar några minuter.