Publicerad: 2024-10-15

Logotyp

Hållbarhetsingenjör

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Om kunden

Vår kund är en ledande aktör inom försvarsindustrin. De utvecklar högteknologiska system och lösningar som främjar säkerheten globalt. Med en stark närvaro på marknaden och ett brett spektrum av projekt erbjuder de en dynamisk och utvecklande arbetsmiljö.

Är du en ingenjör med intresse för att säkerställa att produkter klarar tuffa miljöförhållanden? Vi söker en hållbarhetsingenjörsom vill vara med och testa våra kunds produkter för att se till att de uppfyller höga krav på robusthet och pålitlighet under olika yttre påverkan.

Om tjänsten

Som hållbarhetsingenjör kommer du att ansvara för planering och analys av miljötålighetstester för att utvärderaprodukternas tålighet mot yttre faktorer som temperaturvariationer, stötar, vibrationer, fukt, damm och andra påverkande omständigheter. Du kommer att spela en viktig roll i att utveckla och säkerställa kvaliteten på produkterna genom att:

  • Planera miljötester utifrån kravspecifikationer och gällande standarder.
  • Koordinera med utvecklingsavdelningar och externa leverantörer för att säkerställa att produkten genomgår rätt tester och klarar dessa enligt specifikationerna.
  • Analysera testresultat och ge rekommendationer om förbättringar och justeringar av produkter.
  • Säkerställa att produkterna uppfyller de miljömässiga krav som ställs på dem, såsom tålighet mot temperaturväxlingar, fukt och mekanisk belastning.

I din roll blir du en del av en grupp på 27 personer, bestående av allt från materialingenjörer till systemingenjörer. Teamet har en varierande ålders- och erfarenhetsprofil, vilket skapar en inspirerande och dynamisk arbetsplats där du kan växa och utvecklas.

Din kompetens

I rollen söker vi en civilingenjör eller högskoleingenjör med fokus på maskinteknik och en bakgrund i avancerad matematik. Du bör ha praktisk erfarenhet och kompetens inom både maskinteknik och matematiska metoder, samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Övrigt

Lön: Fast månadslön

Omfattning:Heltid, tillsvidare

Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid

Placeringsort:Linköping

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss

Procruitment är Sveriges enda karriärbyrå inom IT, tech och engineering som genom proaktiv rekrytering förenar attraktiva arbetsgivare med människor som delar samma mål och ambitioner. Oavsett om du är en erfaren ledare eller om du ska ta ditt första steg ut i karriären hjälper vi dig att nå dina karriärmål - samtidigt som vi bryr oss om dig, din resa och att du mår bra längs vägen.

Procruitment är stolta vinnare av Recruitment Awards och är utsedda till Årets Rekryteringsföretag och Årets Raket, samt Gasellvinnare 2024 av Dagens Industri.

Ansök

Redo för nästa steg i karriären?

Hjälp mig hitta jobb

Rekommenderade jobb i Linköping

Populära jobb i Linköping