Publicerad: 2024-10-17

Logotyp

Planeringschef

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Vill du arbeta i ett familjärt företag där du får chansen att skapa rätt förutsättningar för ett effektivt och lönsamt resultat i produktionen? Då skulle du passa hos oss på Seco!

Till vår produktion i Fagersta söker vi nu en planeringschef. Vi strävar efter att ständigt ligga i framkant när det gäller kraven på framtidens produkter och tjänster samt för att driva teknikutvecklingen i produktionen framåt. Vi erbjuder dig chansen att vara med och förbättra vårt arbete genom utökade automations- och digitaliseringslösningar samt möjligheten att utvecklas i din roll som ledare.

Arbetsuppgifter

I den här rollen har du det övergripande ansvaret för planering av vår produktionsenhet och dess flöden. Du analyserar, styr och utvecklar prestandan i vår produktion för att den ska bli så effektiv som möjligt. Tillsammans med ditt team initierar du och driver verksamhetsstrategiska projekt för att uppnå övergripande mål, och säkerställer att miljö- och arbetsmiljökrav följer våra principer och policys. Du implementerar och övervakar förbättringsinitiativ för att kontinuerligt öka produktiviteten.

Du sitter med i ledningsgruppen för produktionsenheten och arbetar huvudsakligen på plats i Fagersta.

Din profil

Vi söker dig med gedigen ledarerfarenhet och tidigare erfarenhet inom M3, Scheduling Workbench eller andra produktionsplaneringssystem. Du har kunskap inom Lean och erfarenhet av att ha jobbet i ett större bolag. Du har en högskoleutbildning inom relevant område, alternativt motsvarande erfarenhet från arbetslivet. Eftersom vi verkar i en global miljö behöver du goda färdigheter i engelska och svenska, både i tal och skrift.

Du är en driven och innovativ ledare som samarbetar med intressenter och bygger relationer genom öppen kommunikation. På ett effektivt sätt leder du ditt team genom förändringar, samtidigt som du är analytisk och noggrann. Du har förmågan att hantera komplexa problem och hittar kreativa lösningar.

Vår Seco-kultur

På Seco är vi övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för våra anställda, vårt företag och våra kunder och vi ser fram emot att träffa dig! Vill du veta mer om oss tipsar vi om ett besök på vår hemsida, LinkedIn eller Facebook.

Kontaktinformation

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Larsson, rekryterande chef, 070-560 43 42.

Vi har tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda och undanber vänligen men bestämt ytterligare kontakter.

Fackliga kontaktpersoner:

  • David Romlin, Unionen, 070-608 46 90
  • Suncana Bandalo, Akademikerföreningen, 070-300 10 73
  • Benny Christiansen, Ledarna, 070-523 50 60

Ansvarig rekryterare: Anna Pettersen

Ansökan

Skicka din ansökan senast 3 november, 2024. Klicka på ansök och bifoga där CV och personligt brev. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Jobb-id: R0072048.

Vi eftersträvar en öppen och rättvis rekrytering och använder olika verktyg för att möjliggöra en objektiv process. När du söker denna tjänst kommer du därför få en inbjudan via epost för att genomföra ett personlighets- och logiktest. Återkoppling kommer direkt efter genomfört test och urvalsprocessen startar efter sista ansökningsdatum.

För frågor angående rekryteringsprocessen, kontakta HR Services på hrservices.sweden@sandvik.com

På Seco Tools utvecklar och erbjuder vi avancerade produkter och lösningar som förenklar skärande bearbetning. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att identifiera och implementera den bästa lösningen för deras behov. En gemensam värdegrund förenar Seco Tools nästan 4000 medarbetare i över 75 länder: Passion för våra kunder, familjeanda och personligt engagemang.

Ansök

Redo för nästa steg i karriären?

Hjälp mig hitta jobb

Rekommenderade jobb i Fagersta

Populära jobb i Fagersta