Publicerad: 2024-10-17

Logotyp

Är du vår nya barnskötare till Norlandia förskolor Uppfinnaren?

Adress

Uppsala

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Norlandia förskolor bedriver utbildning med hög pedagogisk kvalité i alla våra verksamheter. Nya upptäckter varje dag - är vår ambition för varje barn, varje dag. Norlandia är ett företag som växer snabbt och som har många nya spännande projekt som pågår. Vi strävar efter att ge vårdnadshavare en positiv upplevelse samt erbjuder familjetjänster som frigör tid från vardagssysslor och ger mer fritid tillsammans. Vi är nytänkande förskola som utmanar den traditionella förskolans struktur och verksamhet. Vårt arbetssätt heter EduZone och är unikt för Norlandia. Barnen är indelade i åtta grupper, vi har inga avdelningar utan istället en förskola som består av åtta utmanande utbildningsmiljöer där hela barnet får utforska och utveckla alla sina förmågor samtidigt. Där IKT är en del i vårt arbete i våra utbildningsmiljöer. Visst låter det spännande, visst vill du utmana dig i din pedagogroll och komma till oss?

Visst ska utbildningen vila på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet, men det betyder inte att vi måste göra som vi alltid har gjort! Vi vill att du är en medforskande, positiv, sprider glädje och har arbetsvilja, är en drivande person som inspirerar andra i det pedagogiska arbetet, tar egna initiativ och är ansvarsfull. Din roll i arbetslaget är att vara delaktig i förskolans undervisning och utbildning. Vi erbjuder dig För oss som arbetsgivare står vi givetvis för pedagogiska måltider, arbetskläder, friskvård, egen planeringstid samt reflektionstid med ditt arbetslag varje vecka och interna och externa fortbildningar.

Lindbacken är beläget strax öster om centrala Uppsala. Från Stora Torget tar det ca 10 minuter med bil. Det finns flera busslinjer som stannar till i Lindbacken 116, 118, 805 och 886. Bussen kan ta dig ner till centrum på drygt 15 min och går flera gånger per timme under högtrafik.

Kvalifikationer och personliga egenskaper;

Trygg och ansvarstagande som brinner för ditt yrke och har ett förhållningssätt och bemötande som stämmer väl överens med vår värdegrund CARE: Competent, Ambitious, Respectful, Energetic·

Om Norlandia Förskolor Vi är ett familjeägt företag som driver ett 100-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!

Krav för anställning:·

* Meriterande: Barnskötarutbildning

* Anställningsform:Vikariat - vårterminen -25

* Omfattning: Heltid.· Arbetstid: Dagtid samt vissa kvällar med personalmöten/kompetensutbildning·

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vid anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret.

REKRYTERINGSPROCESSEN

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anmäl dig genom att skicka CV samt personligt brev till

Rektor Linda Birkelund, linda.birkelund@norlandia.com eller

Biträdande rektor Aura Alarcon, aura.alarcon@norlandia.com

Sök redan idag!

Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet och innovation Sista ansökningsdag 2024-11-17

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök

Redo för nästa steg i karriären?

Hjälp mig hitta jobb

Rekommenderade jobb i Uppsala

Populära jobb i Uppsala