Publicerad: 2024-10-18
Butikssäljare produktion & salladsbar!
På färskvaruavdelningen tillhör du ett tight arbetslag som tillsammans jobbar effektivt för att erbjuda kunderna högsta servicenivå, de finaste råvarorna, högt varutryck och matglädje. Vi arbetar med några av Sveriges och världens främsta producenter för att erbjuda våra kunder det absolut bästa i matväg. Vi har en manuell delikatess-disk med chark, kött, fisk och skaldjur samt många kylar med färdigpackade färskvaror. Här finns också vår populära salladsbar och matbar som går varma under lunchen. Vi erbjuder catering och egengjorda smörgåsar, sallader, med mera.
Du kommer jobba främst med salladsbaren och produktionen. Försörjning av salladsbar innebär att fylla på, rengöra, beställa, underhålla osv. I produktionen gör du smörgåsar, sallader, catering och liknande. I arbetsuppgifterna ingår även kundbemötande, kvalitesarbete enligt egenkontroll, rengöring och städning av kök. Andra uppgifter som kan förekomma är att serva kunder i manuell delidisken, färskvaruplock, datumkontroll med mera. Kundfokus är centralt i alla arbetsmoment och vi utgår alltid från kunden först. Vi söker dig med stort engagemang, tycker det är roligt att producera mat av olika slag och som vill vara med och bidra till vårt arbetslag. För att lyckas i rollen behöver du kunna kombinera kvalitet och effektivitet i arbetet.
Det kan även bli aktuellt med andra arbetsuppgifter på andra avdelningar, därför är det viktigt att du är prestigelös och öppen för att lära dig nya saker. Hos oss får du vara en del av en fartfylld arbetsmiljö med högt engagemang. Butiken har en positiv utveckling med snabb förändringstakt och här ser vi utmaningar som möjligheter. Vi söker dig som också ser positivt på utveckling.
ICA Kvantum Värtan är en kvalitetscertifierad butik enligt branschstandarden "Svensk standard för livsmedelshantering i butik", vilket medför att ständigt arbeta enligt de regler som finns för att garantera kunderna säker mat. Detta är en viktig del av arbetet.
För att passa i denna roll tror vi att du:
har erfarenhet från produktion, kallkök i butik, café eller motsvarande
har jobbat med och/eller har stort intresse för kundbemötande
läser och talar svenska
Erfarenheter som är meriterande:
erfarenhet av arbete i produktion/kallkök eller delikatess i ICA-butik
utbildning inom matsäkerhet eller livsmedelshygien
Som person tror vi att du...
är driven och intresserad av att lära dig
gillar att arbeta i högt tempo
har ett brinnande matintresse
Arbetsstart: Omgående
Omfattning: 35 timmar per vecka
Arbetstider: Varierande, men mest tidiga arbetspass med start kl 06
Lön: Enligt kollektivavtal
Sista ansökningsdag är beräknad till 17:e november Inkomna ansökningar hanteras löpande, därför kan tillsättning komma att ske innan sista ansökningsdag. Var snabb in med din ansökan.
Du kommer jobba främst med salladsbaren och produktionen. Försörjning av salladsbar innebär att fylla på, rengöra, beställa, underhålla osv. I produktionen gör du smörgåsar, sallader, catering och liknande. I arbetsuppgifterna ingår även kundbemötande, kvalitesarbete enligt egenkontroll, rengöring och städning av kök. Andra uppgifter som kan förekomma är att serva kunder i manuell delidisken, färskvaruplock, datumkontroll med mera. Kundfokus är centralt i alla arbetsmoment och vi utgår alltid från kunden först. Vi söker dig med stort engagemang, tycker det är roligt att producera mat av olika slag och som vill vara med och bidra till vårt arbetslag. För att lyckas i rollen behöver du kunna kombinera kvalitet och effektivitet i arbetet.
Det kan även bli aktuellt med andra arbetsuppgifter på andra avdelningar, därför är det viktigt att du är prestigelös och öppen för att lära dig nya saker. Hos oss får du vara en del av en fartfylld arbetsmiljö med högt engagemang. Butiken har en positiv utveckling med snabb förändringstakt och här ser vi utmaningar som möjligheter. Vi söker dig som också ser positivt på utveckling.
ICA Kvantum Värtan är en kvalitetscertifierad butik enligt branschstandarden "Svensk standard för livsmedelshantering i butik", vilket medför att ständigt arbeta enligt de regler som finns för att garantera kunderna säker mat. Detta är en viktig del av arbetet.
För att passa i denna roll tror vi att du:
har erfarenhet från produktion, kallkök i butik, café eller motsvarande
har jobbat med och/eller har stort intresse för kundbemötande
läser och talar svenska
Erfarenheter som är meriterande:
erfarenhet av arbete i produktion/kallkök eller delikatess i ICA-butik
utbildning inom matsäkerhet eller livsmedelshygien
Som person tror vi att du...
är driven och intresserad av att lära dig
gillar att arbeta i högt tempo
har ett brinnande matintresse
Arbetsstart: Omgående
Omfattning: 35 timmar per vecka
Arbetstider: Varierande, men mest tidiga arbetspass med start kl 06
Lön: Enligt kollektivavtal
Sista ansökningsdag är beräknad till 17:e november Inkomna ansökningar hanteras löpande, därför kan tillsättning komma att ske innan sista ansökningsdag. Var snabb in med din ansökan.