Publicerad: 2024-10-21

Logotyp

Förvaltare

Adress

Uppsala

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Vad ska du göra?

Som teknisk förvaltare är du bostadsrättsföreningens och fastighetsägarens förlängda arm, med ansvar för att övervaka fastighetens skick och renoveringsbehov. Du upprättar och implementerar underhållsplaner, genomför underhållsprojekt och ger teknisk rådgivning till föreningen. Du säkerställer att lagar och regler följs, hanterar försäkrings- och störningsärenden. Du planerar och kontrollerar myndighetsbesiktningar med nödvändig dokumentation.

I rollen som teknisk förvaltare hos Riksbyggen kommer du att arbeta rådgivande med många kundkontakter. Du kombinerar kundernas behov med rätt resurser från Riksbyggen, vilket innebär nära samarbete med andra förvaltare, ekonomer, tekniker, kundansvariga och fastighetsskötare. Arbetet är varierande och socialt. Du arbetar självständigt med stort ansvar och frihet att lösa de utmaningar du ställs inför. Du ansvarar även för entreprenörskontakter.

Placeringen är i Uppsala, men du kan komma att arbeta med kunder i hela vårt marknadsområde, vilket gör att B-körkort är ett krav. I rollen ingår även uppdrag som styrelseledamot i bostadsrättsföreningar som ofta sker på kvällstid, där du bidrar till föreningens långsiktiga planering och utveckling. Detta kompenseras med flexibel arbetstid.

Vem är du?

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen och har universitets-/högskoleutbildning inom bygg, fastighetsteknik eller motsvarande. Du har stor erfarenhet av kundrelationer och goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Du har djup kunskap om relevanta lagar och myndighetskrav, samt erfarenhet av att tolka och upprätta upphandlings- och avtalsdokument. Erfarenhet av styrelseuppdrag eller arbete i en bostadsrättsförening är meriterande.

Som person är du social och utåtriktad, med förmåga att skapa och underhålla kundrelationer. Du är serviceinriktad och agerar alltid professionellt i dina kundkontakter. Du är självgående, tar ansvar för dina uppgifter och driver processer mot uppsatta mål. Du är strukturerad och kan agera effektivt även vid förändrade förutsättningar.

Vad kan vi erbjuda dig?

På Riksbyggen värdesätter vi våra medarbetare och erbjuder en rad förmåner för att främja deras välmående och trivsel. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag som uppmuntrar till en aktiv och hälsosam livsstil. Vi arrangerar också gemensamma aktiviteter i samband med sommar- och julledighet, vilket bidrar till en gemenskap och en positiv arbetsmiljö. Dessutom omfattas alla våra medarbetare av kollektivavtal. På vårt kontor i centrala Uppsala arbetar du tillsammans med trevliga kollegor, vilket gör arbetsdagen både givande och rolig. I marknadsområde Uppland är vi cirka 100 medarbetare som arbetar i olika roller med allt från projektutveckling och försäljning av bostäder till totalförvaltning av fastigheter.

Omfattning: Heltid med en inledande provanställning
Placering: Uppsala
Tillträde: Enligt överenskommelse

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning. 

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Lediga jobb senast 2024-11-10. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så sök gärna tjänsten i dag. 

Har du några frågor är du välkommen att kontakta leveranschef Robin Ekvall, email: robin.ekvall@riksbyggen.se


Klicka på länken om du är nyfiken på Riksbyggen.
Är du nyfiken på hur det är hos oss?

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.
Ansök

Redo för nästa steg i karriären?

Hjälp mig hitta jobb

Rekommenderade jobb i Uppsala

Populära jobb i Uppsala