Publicerad: 2024-10-23
Kock med passion för smakupplevelser och hållbarhet
Är du den som tycker att en perfekt tillagad måltid kan förändra dagen? Drivs du av att skapa magiska stunder för gästerna, gillar att experimentera i köket, leverera toppkvalitet och samarbeta för att överträffa förväntningar – då kan detta vara din nästa utmaning. Välkommen till oss - på Coor är du skillnaden!
Vilka är vi?
Coor är en stabil arbetsgivare med en varm och inkluderande kultur där du får möjligheter att utvecklas och växa i din karriär med en balans i vardagslivet. Coor har fått uppdraget att utöka vår nya restaurangsatsning på ICAs huvudkontor i Solna, med start hösten 2024. Här fokuserar vi på matupplevelsen och vi tillagar allt från lunchrätter i bistron till cateringmåltider för möten och events. Tillsammans inom teamet skapar vi en serviceupplevelse utöver det vanliga.
Vad kommer du att få arbeta med?
Som kock ser du till att leverera en toppklassupplevelse till alla kunder. Du sätter gästupplevelsen, samarbete och service i fokus. Tillsammans med köksmästare, kund och kollegor skapar ni smakmagi.
Exempel på arbetsuppgifter:
• Tillaga och presentera högkvalitativ mat för vår restaurang och catering
• Ta emot leveranser och beställningar
• Vara delaktig i att planera meny tillsammans med kökschef och bidra med idéer för nya rätter
• Säkerställa att hygienrutiner och livsmedelshantering alltid följs
• Arbeta aktivt med att minska matsvinn och implementera hållbara lösningar
Vem är du?
Vi söker dig som har ett genuint intresse för matlagning och service. Du älskar att överträffa gästers förväntningar, och trivs i ett kök där tempot kan vara högt men stämningen alltid är god. Du är självgående, men ser dig själv som en lagspelare som alltid har ett öga för detaljer.
Vi ser att du har:
• Flerårig erfarenhet som kock, gärna med utbildning inom matlagning
• Ett starkt fokus på kvalitet och service
• Förmågan att arbeta strukturerat, även när tempot ökar
• Engagemang för hållbarhet och svinnsmarta lösningar
Vad erbjuder vi?
• Karriärmöjligheter och personlig utveckling inom en växande organisation
• En dynamisk arbetsmiljö med kunniga kollegor och en engagerad kund
• Marknadsmässig lön enligt kollektivavtal, inklusive årlig lönerevision
• Förmåner som avtalspension, försäkringar, föräldralön och friskvårdsbidrag
• Löpande kompetensutveckling genom utbildningar och kurser
Övrig information och kontaktuppgifter
Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid (100 %) med inledande provanställning på 6 månader.
Placering: Solna (ICAs huvudkontor).
Arbetstid: Främst dagtid, måndag till fredag, men viss kvällstjänstgöring kan förekomma.
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. För att följa GDPR tar vi endast emot din ansökan via vår hemsida. Vid frågor, kontakta rekryterande chef Jimmie Ås på jimmie.as@coor.com.
Om Coor
Coor skapar de bästa arbetsmiljöerna i Norden – hållbara, glädjefyllda och inspirerande. Vi är över 13.000 medarbetare som jobbar med allt från fastighetsfrågor till restaurang och lokalvård. Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter driver oss framåt. På Coor är du skillnaden!
Vilka är vi?
Coor är en stabil arbetsgivare med en varm och inkluderande kultur där du får möjligheter att utvecklas och växa i din karriär med en balans i vardagslivet. Coor har fått uppdraget att utöka vår nya restaurangsatsning på ICAs huvudkontor i Solna, med start hösten 2024. Här fokuserar vi på matupplevelsen och vi tillagar allt från lunchrätter i bistron till cateringmåltider för möten och events. Tillsammans inom teamet skapar vi en serviceupplevelse utöver det vanliga.
Vad kommer du att få arbeta med?
Som kock ser du till att leverera en toppklassupplevelse till alla kunder. Du sätter gästupplevelsen, samarbete och service i fokus. Tillsammans med köksmästare, kund och kollegor skapar ni smakmagi.
Exempel på arbetsuppgifter:
• Tillaga och presentera högkvalitativ mat för vår restaurang och catering
• Ta emot leveranser och beställningar
• Vara delaktig i att planera meny tillsammans med kökschef och bidra med idéer för nya rätter
• Säkerställa att hygienrutiner och livsmedelshantering alltid följs
• Arbeta aktivt med att minska matsvinn och implementera hållbara lösningar
Vem är du?
Vi söker dig som har ett genuint intresse för matlagning och service. Du älskar att överträffa gästers förväntningar, och trivs i ett kök där tempot kan vara högt men stämningen alltid är god. Du är självgående, men ser dig själv som en lagspelare som alltid har ett öga för detaljer.
Vi ser att du har:
• Flerårig erfarenhet som kock, gärna med utbildning inom matlagning
• Ett starkt fokus på kvalitet och service
• Förmågan att arbeta strukturerat, även när tempot ökar
• Engagemang för hållbarhet och svinnsmarta lösningar
Vad erbjuder vi?
• Karriärmöjligheter och personlig utveckling inom en växande organisation
• En dynamisk arbetsmiljö med kunniga kollegor och en engagerad kund
• Marknadsmässig lön enligt kollektivavtal, inklusive årlig lönerevision
• Förmåner som avtalspension, försäkringar, föräldralön och friskvårdsbidrag
• Löpande kompetensutveckling genom utbildningar och kurser
Övrig information och kontaktuppgifter
Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid (100 %) med inledande provanställning på 6 månader.
Placering: Solna (ICAs huvudkontor).
Arbetstid: Främst dagtid, måndag till fredag, men viss kvällstjänstgöring kan förekomma.
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. För att följa GDPR tar vi endast emot din ansökan via vår hemsida. Vid frågor, kontakta rekryterande chef Jimmie Ås på jimmie.as@coor.com.
Om Coor
Coor skapar de bästa arbetsmiljöerna i Norden – hållbara, glädjefyllda och inspirerande. Vi är över 13.000 medarbetare som jobbar med allt från fastighetsfrågor till restaurang och lokalvård. Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter driver oss framåt. På Coor är du skillnaden!