Publicerad: 2024-10-23

Söker du extrajobb inom personlig assistans?

Anställning

Deltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Jag letar efter en glad, positiv och framåt personlig assistent som kan hoppa in som vikarie vid behov! Under novembermånad kommer det dessutom att finnas möjlighet till fasta arbetspass. Tillsammans med mig och mitt glada team kommer du vara med och skapa guldkant på tillvaron! Hos oss är det ofta full fart framåt, så du bör vara redo för ett aktivt och varierande arbete.




Om mig:

Jag är 49 år och bor i Åryd. Jag har en stark vilja, men tyvärr samarbetar inte kroppen alltid, vilket innebär att jag behöver hjälp med mycket. Jag har en del smärtor och använder rullstol. Jag hoppas att du som söker är kvinna och delar några av mina intressen.




Vem är du?

Du som söker:

Har körkort och tillgång till egen bil.
Är rökfri.
Har utbildning eller erfarenhet inom personlig assistans eller vård och omsorg, vilket ger dig bra förutsättningar att lyckas och trivas hos mig.
Är ansvarstagande och flexibel
Är inte rädd/allergisk mot hundar




Arbetstider:

De flesta arbetspass är förlagda under dagtid men det kan även förekomma vissa kvällspass. Se schematider nedan:

8:00-16:00 eller 16:00-22:30 (måndag-fredag)

Ca 10:00-18:00 (helger)




Vad jag förväntar mig:

Jag förväntar mig att du precis som jag, är du rak, ärlig och kommunikativ. I denna arbetsgrupp handlar mycket om att ge och ta, det bör vara en självklarhet hos dig, precis som för oss.




Låter detta som ett arbete för dig? Om du är intresserad, varmt välkommen att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!




OBS! Ansökningar med videoinspelningar kommer att prioriteras.




Ledorden för God Assistans är omtanke, enkelhet, öppenhet och inflytande. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens inom assistansyrket. Vidare betraktas engagemang och glädje som värdefullt, och att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan för verksamheten. Vi strävar efter att uppnå bästa möjliga personliga bemötande, en hög tillgänglighet och snabb service. För närmre information, läs gärna mer på God Assistans hemsida, www.godassistans.se.

Vi har kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag upp till 4000 kr/år samt kontinuerlig utbildning.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se).
Ansök

Redo för nästa steg i karriären?

Hjälp mig hitta jobb

Rekommenderade jobb i Karlshamn

Populära jobb i Karlshamn