Publicerad: 2024-10-23
Blentagruppen söker nu en kock med placering i Tomelilla
Familjeägda Blentagruppen är ett av Sveriges största matfågelföretag med välkända varumärken som Guldfågeln och Ingelsta Kalkon. I koncernens anläggningar i södra Sverige produceras svenska djupfrysta, färska och förädlade kyckling- och kalkonprodukter av högsta kvalitet. Koncernen har idag ca 1000 medarbetare och omsätter ca 3,0 mdr SEK.
Om tjänsten
Vi söker dig som vill vara med att utveckla och utvecklas inom gastronomins värld.
Vi erbjuder en unik arbetsplats på Ingelsta Kalkon Gårdsbutik & Restaurang där du jobbar i ett öppet kök med härliga kollegor där vi jobbar med varandra.
På sommaren är det här det händer, med högt tempo, trevliga menyer med kalkon i fokus. Under resten av året går vi in i lite mer kvarterskrogs-stämning. Där allt fokus ligger på gästen!
Arbetet omfattar primärt traditionell matlagning från grunden med kalkon som bas, men också tillse en korrekt skötsel av utrustning och upprätthållande av hygienkrav.
Restaurangen utgörs idag av ca 4 medarbetare som rapporterar till Butikschefen.
Tjänsten är tillsvidare och planeras att tillsättas omgående.
Dina kvalifikationer
Vi ser gärna att du har arbetat som kock i ett antal år och har erfarenhet ifrån mat tillagning från grunden med fokus på buffé och dagens rätt.
Som person är du glad, ambitiös, gillar ett högt tempo och pålitlig. Du brinner för att ge våra gäster den absolut bästa matupplevelse genom att tillämpa din noggrannhet och ditt innovativa tankesätt kring matlagning, där du har ett öga för detaljer.
Du har en god kunskap kring hantering av livsmedel och hygien och vi vill att du genomgått en certifierad utbildning kring hantering av livsmedel. Vidare är du en lagspelare som trivs att arbeta i en dynamisk miljö.
Om ansökan
Låter det intressant? Då är du är varmt välkommen att ansöka. Sista ansökningsdag är satt till 2024-11-25 men vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att ansöka.
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Kalle Viberg 0414- 282 03
Vi ser fram emot din ansökan
Om tjänsten
Vi söker dig som vill vara med att utveckla och utvecklas inom gastronomins värld.
Vi erbjuder en unik arbetsplats på Ingelsta Kalkon Gårdsbutik & Restaurang där du jobbar i ett öppet kök med härliga kollegor där vi jobbar med varandra.
På sommaren är det här det händer, med högt tempo, trevliga menyer med kalkon i fokus. Under resten av året går vi in i lite mer kvarterskrogs-stämning. Där allt fokus ligger på gästen!
Arbetet omfattar primärt traditionell matlagning från grunden med kalkon som bas, men också tillse en korrekt skötsel av utrustning och upprätthållande av hygienkrav.
Restaurangen utgörs idag av ca 4 medarbetare som rapporterar till Butikschefen.
Tjänsten är tillsvidare och planeras att tillsättas omgående.
Dina kvalifikationer
Vi ser gärna att du har arbetat som kock i ett antal år och har erfarenhet ifrån mat tillagning från grunden med fokus på buffé och dagens rätt.
Som person är du glad, ambitiös, gillar ett högt tempo och pålitlig. Du brinner för att ge våra gäster den absolut bästa matupplevelse genom att tillämpa din noggrannhet och ditt innovativa tankesätt kring matlagning, där du har ett öga för detaljer.
Du har en god kunskap kring hantering av livsmedel och hygien och vi vill att du genomgått en certifierad utbildning kring hantering av livsmedel. Vidare är du en lagspelare som trivs att arbeta i en dynamisk miljö.
Om ansökan
Låter det intressant? Då är du är varmt välkommen att ansöka. Sista ansökningsdag är satt till 2024-11-25 men vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att ansöka.
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Kalle Viberg 0414- 282 03
Vi ser fram emot din ansökan